Bus met Vlaamse jongeren vat vuur in Frankrijk en brandt helemaal uit, geen gewonden: “Niet iedereen kon tijdig smartphone en portemonnee meenemen”

Clermont-Ferrand - UPDATEEen touringcar met 49 Vlaamse jongeren heeft afgelopen nacht in Frankrijk een klapband gekregen en vuur gevat. Niemand is daarbij gewond geraakt.  De bus is compleet uitgebrand. De bagage is in vlammen opgegaan.  

30 reacties

 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Een bus kan vervangen worden mensenlevens niet blij dat iedereen gezond weer thuis is!!
 • Omer Vaes

  2 weken geleden
  Kinderen hebben ook recht om te rijzen Je kunt ze toch moeilijk aan de ketting leggen De magementen aan de bus heeft niets te maken met corona Gun het de kinderen Veilige thuiskomst Er zijn er altijd met negetieve commentaar.
 • Karel De Martelaere

  2 weken geleden
  Perfect op de hoogte van de maatregelen, kan best zijn. Maar er is een verschil tussen wat mag en wat verstandig is. Dat zou jij dan toch moeten weten? Of stond je telkens te springen bij de versoepelingen tegen het advies van de experten in? Kom dan niet zagen als de zorg het terug niet aankan, ik beklaag je collega´s.
 • Bart Verreydt

  2 weken geleden
  Beste mensen 2/3 van de Belgen gaan deze zomer op vakantie . Dus waarom zouden onze kinderen dit niet kunnen, en ja Spanje kleurt rood maar weerom alles afgelasten is echt geen optie meer! En als men zoals bij Sporta verstandig omspringt met de maatregelen en de bubbels klein en bij elkaar houd kan men gaan waar men wil en zullen de covid uitbraken beperkt blijven. En dit heeft helemaal niets met het technisch mankement van de bus te maken.
 • Nadine De Decker

  2 weken geleden
  Is de reacties van mensen hier , jullie moeten u schamen over de Corona te spreken Inplaats te zeggen veilig thuis . Gelukkig alles goed verlopen.En ja kinderen hebben recht om te reizen . Als ze allemaal naar school mogen bij anderen kinderen mogen ze ook reizen