.
Volledig scherm
. © Twitter

Bus botst met olietruck in Pakistan: 14 doden en 36 gewonden

Bij een zwaar verkeersongeval in het noordwesten van Pakistan zijn vandaag 14 doden en 36 gewonden gevallen. Een bus botste er tegen een vrachtwagen met olie. Dat meldt de Pakistaanse politie.

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “VS overwegen troepeninzet in Oost-Europa door toegenomen Russische dreiging”
  Play

  “VS overwegen troepenin­zet in Oost-Europa door toegenomen Russische dreiging”

  De Amerikaanse regering van president Joe Biden overweegt duizenden troepen en militaire schepen en vliegtuigen naar NAVO-lidstaten in Oost-Europa te sturen. Dat meldt de New York Times. Het zou in eerste instantie om 1.000 tot 5.000 troepen gaan, met de mogelijkheid dat aantal te vertienvoudigen als de situatie verslechtert. Biden is niet van plan troepen naar Oekraïne zelf te sturen, aldus de krant.