.
Volledig scherm
. © Twitter

Bus botst met olietruck in Pakistan: 14 doden en 36 gewonden

Bij een zwaar verkeersongeval in het noordwesten van Pakistan zijn vandaag 14 doden en 36 gewonden gevallen. Een bus botste er tegen een vrachtwagen met olie. Dat meldt de Pakistaanse politie.

0 reacties

 1. Chinees koppel na 14 jaar herenigd met ontvoerde zoon
  China

  Chinees koppel na 14 jaar herenigd met ontvoerde zoon

  Een koppel uit het zuiden van China is na veertien jaar herenigd met hun zoon. De 18-jarige jongen, Sun Zhuo, werd in 2007 op vierjarige leeftijd ontvoerd in de Chinese stad Shenzhen. Zijn ouders bleven altijd hopen dat ze hun zoon zouden terugvinden. Het verhaal van Sun werd in 2014 zelfs verfilmd in ‘Dearest’, een film van regisseur Peter Chan. Tijdens een emotionele ceremonie konden vader Sun Haiyang en moeder Peng Siying hun zoon eindelijk weer in de armen sluiten.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.