Google Maps
Volledig scherm
© Google Maps

Buren zijn verwonderd over 2 Smarts die altijd op zelfde plaats blijven staan. Dan ontdekken ze wat er achter zit

Een parkeerplaats vinden in een grootstad is vaak een heikele opdracht. Inwoners die over een eigen garage beschikken, besparen zich een lange en frustrerende zoektocht. Behalve wanneer andere wagens steevast de inrit blokkeren natuurlijk. Een inwoner van de Duitse stad Düsseldorf heeft daarop iets gevonden. Een zeer dure oplossing weliswaar, maar het werkt.

88 reacties

 • Anneke Braem

  4 jaar geleden
  Ik vind ook vaak dat ze de automatisering plaatsen vaak veel te dicht bij een uitrit plaatsen je zit vaak niks meer door dat de auto's te dicht staan ,slecht zicht bij het uitvinden is vaak veel gevaarlijker , dan wat meer plaats vrijhouden
 • Yves Masure

  4 jaar geleden
  niet illegaal maar wel erg egoistisch
 • Erwin VD

  4 jaar geleden
  Voor een op-uitrit mag je nooit geparkeerd staan. Doch sommige steden en gemeenten plaatsen parkeerstrepen net op de rand ervan, zodat in-uitrijden onveilig is. Doch om daarvoor nog 2 wagens te kopen en 2 extra parkeerplaatsen in te nemen vind ik legaal erover. Alhoewel het mag, doch als buur zou ik ook niet tevreden zijn.
 • Julien Letschert

  4 jaar geleden
  Marc, die 1 m geldt enkel tussen geparkeerde voertuigen. Je mag tot tegen de inrit parkeren. Lees het verkeersreglement nog maar eens na. Enkel wanneer het een smalle straat of inrit is, raad men aan om wat meer ruimte te laten. Bij die kerel is het een inrit van 6 m breedte...wel dan kan hij niet rijden en is hij een associaal type. Hetgeen hij doet is wettelijk maar getuigt nogmaals van ik, ik en de rest kan stikken.
 • Mario Adams

  4 jaar geleden
  Als hij toch zo rijk is, waarom gaat hij dan niet ergens wonen waar hij geen last heeft van andere wagens...? Wanneer ik miljonair zal zijn, zullen er geen buren of bezoekers of voorbijgangers te bespeuren zijn waar ik woon.