Familiedrama Belgisch gezin in Apples (Zwitserland)
Volledig scherm
PREMIUM
Familiedrama Belgisch gezin in Apples (Zwitserland) © RV

Buren getuigen na familiedrama met Belgisch gezin in Zwitserland: "Twee Porsches, reizen, een goede job, ze leken alles te hebben”

Het Belgische gezin V. had alles: dure sportwagens voor de deur, een goedbetaalde baan in Zwitserland en niets dan zonnige vakantiefoto's op sociale media. Achter gesloten deuren vond er de voorbije week een gezinsdrama plaats. Maandagavond vond de politie de lichamen van Michaël, Agnes en hun zoon Ryan (13). Ze waren al dagen dood.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Greet De Keyser telt af. Druppels in Europa, regen in VS
  Play
  PREMIUM

  Greet De Keyser telt af. Druppels in Europa, regen in VS

  Mijn agenda is meer dan gevuld met het opvolgen van de coronacrisis, hier in de VS. De meestgelezen kranten hier zijn de zaterdagedities. Wat hebben die voor één keer allemaal gemeen? Hun titels op de eerste pagina: 'Covid-19', en het snel toenemende aantal besmettingen in zo goed als alle Amerikaanse staten. Ik lees commentaren waarin verwezen wordt naar Europa, waar het ene na het andere land de maatregelen serieus verstrengt. 'Als het daar druppelt, gaat het hier in de VS snel regenen', lees ik. Het is een waarschuwing aan de lezers. Het wordt een donkere winter.