Viktoria Marinova (1988-2018).
Volledig scherm
Viktoria Marinova (1988-2018). © AFP

Bulgaarse journaliste (30) verkracht en vermoord

De Bulgaarse tv-journaliste Viktoria Marinova (30) is dood aangetroffen op een afgelegen plek aan de Donau in de buurt van haar woonplaats Roese. De politie zei zondag in de lokale media dat ze is verkracht en op brute wijze vermoord.

15 reacties

 • leppens victor

  2 jaar geleden
  Onlangs beweerde die Nederlandse groene dame dat zij na haar ingediend rapport zich niet meer veilig zou voelen in Hongarije.Als inwoner van Hongarije kan ik enkel zeggen dat hier,na de communisten,geen enkel politicus vermoord is en geen enkele politicus bescherming nodig heeft.Als mijn informatie juist kan ditzelfde helaas niet van Nederland beweerd worden,en komt de daad en dreiging steeds uit dezelfde hoek,de linkse. mvg. Een inwoner van Veszprém
 • Geert Ferket

  2 jaar geleden
  De EU is door links bestuur en een tomeloze uitbreidingsdrift een corrupt gebeuren geworden. Transparantie is er niet meer en democratie nog veel minder. Bedankt linkse onbekwamen !
 • Patrick De pauw

  2 jaar geleden
  wij moeten ervoor zorgen dat de vrouwen allemaal een gemakkelijke kuisheidsgordel dragen!eentje die niet is los te krijgen zonder toestemming van de vrouw!het is dan gedaan met zulke zaken en zeggen dat zij verkracht zijn geweest enz?een stevig ding uitvinden zou op zijn plaats zijn tegenwoordig!
 • Johan Billiet

  2 jaar geleden
  Dommerikken, leer eens lezen, de corruptie gebeurt in het landen die bedoelde EU-subsidies krijgen en niet binnen de EU zelf !! De EU gaat wel grondig in de fout wegens te weinig effectieve controle ter plaatse hoe de gelden uiteindelijk werden aangewend...
 • jef de boeck

  2 jaar geleden
  Smerige europotjes moeten toe blijven blijkbaar . Al 3 journalisten vermoord.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug