REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Buitenlandminister Saudi-Arabië noemt ophef over dood Khashoggi “hysterisch”

BuitenlandDe minister van Buitenlandse Zaken van Saudi-Arabië heeft de internationale verontwaardiging over de moord op journalist Jamal Khashoggi “hysterisch” genoemd. Adel al-Jubeir beloofde wel dat het koninkrijk er alles aan zal doen om de verantwoordelijken te straffen. Van een uitlevering aan Turkije van de 18 gearresteerde verdachten in de zaak wilde hij evenwel niet weten.

10 reacties

 • Carlo Verstappen

  3 jaar geleden
  En gelijk heeft hij, dagelijks worden er duizenden mensen vermoord en gemarteld waar je niks van hoort en heel de wereld weet het.
 • Gerrit Goossens

  3 jaar geleden
  Elk land dat aan Saudi-Arabië nog wapens levert, is een land met bloed aan de handen. België is zo'n land en de regering Michel heeft dus bloed aan de handen.
 • Can Candostu

  3 jaar geleden
  We gaan verder laten moorden... ssssssttt... niet te hysterisch zijn he.
 • Jef joossens

  3 jaar geleden
  Natuurlijk vinden die dat hysterisch, voor hen is dat gewoon dagelijkse kost. De schuldigen uitleveren dat kan Turkije op zen buik schrijven want als men dat doet zou de opdrachtgever wel eens bekend kunnen geraken en dat tracht men ten alle tijden te vermijden alhoewel het duidelijk geweten is wie dat is.
 • Jan De Korte

  3 jaar geleden
  Gelijk heeft hij. Eens benieuwd of het westen het wapenembargo meent?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Lichaam Gabby meer dan waarschijnlijk gevonden, huiszoeking bij ouders van verdwenen verloofde
  21

  Lichaam Gabby meer dan waarschijn­lijk gevonden, huiszoe­king bij ouders van verdwenen verloofde

  De politie in de Amerikaanse staat Wyoming heeft een lichaam gevonden dat “overeenkomt” met de beschrijving van de vermiste 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito. Dat meldt de FBI. Haar vermissing houdt de Verenigde Staten al dagen in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) waren op roadtrip door de Verenigde Staten toen de jonge vrouw plots verdween. Laundrie daagde thuis alleen op, maar is nu zelf ook spoorloos. De politie kamde vorig weekend een uitgestrekt natuurreservaat uit, maar dat leverde niets op. Bij zijn ouders werd nu een huiszoeking uitgevoerd. De zoektocht gaat dus verder, maar er wordt ook ernstig rekening gehouden met de mogelijkheid dat hij uit het leven gestapt is.