De Shenzhou-12-capsule werd gisteren op de basis Jiuquan, in het noordwesten van China, met een Lange Mars-2F draagraket gelanceerd.
Volledig scherm
De Shenzhou-12-capsule werd gisteren op de basis Jiuquan, in het noordwesten van China, met een Lange Mars-2F draagraket gelanceerd. © AP

Brokstukken van ruimtecapsule Shenzhou-12 gevonden nabij Chinese stad Ordos

In de regio rond de Chinese stad Ordos, in het zuidwesten van de autonome provincie Binnen-Mongolië, zijn brokstukken gevonden van de draagraket van de Shenzhou-12. Dat is de capsule waarmee China gisteren drie astronauten naar het eerste echte ruimtestation van het land bracht. De capsule werd op de basis Jiuquan, in het noordwesten van China, met een Lange Mars-2F draagraket gelanceerd. Van die draagraket werden nu brokstukken gevonden. 

0 reacties

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.