Younes Abaaoud, het minderjarige broertje van Abdelhamid dat naar Syrië werd meegesleurd.
Volledig scherm
Younes Abaaoud, het minderjarige broertje van Abdelhamid dat naar Syrië werd meegesleurd. © Kos

"Broertje van Adbelhamid Abaaoud gesneuveld in Syrië"

Younes Abaaoud, de jongere broer van Abdelhamid Abaaoud - de Belgische terrorist die beschouwd werd als het brein achter de aanslagen van Parijs - is omgekomen in Syrië. Dat kwam aan het licht tijdens het proces tegen Jawad Bendaoud, de man die onderdak bood aan de daders van de aanslag van 13 november 2015 in de Parijse voorstad Saint-Denis.

8 reacties

 • eli bosch

  5 jaar geleden
  Ocharme broertje, zo een lief en mooi jongetje, hun broertje kwijt. Ik pleng een traan. R.I.H.
 • Ludwig VdB

  5 jaar geleden
  De schuld van de Belgische staat. Ze hadden hem als minderjarige moeten terughalen en beschermen.
 • Steven Coppieters

  5 jaar geleden
  Deze persoon heeft foute radicale keuzes gemaakt in het leven. Hopelijk zijn hierbij geen onschuldige slachtoffers omgekomen.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  5 jaar geleden
  Geen enkel bewijs van zijn dood dus.
 • ringo van der pulst

  5 jaar geleden
  Hij had zijn keuze gemaakt.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Bruggeling Davy (34) eindelijk vrijgelaten uit Mexicaanse cel “met zware criminelen”, familie reageert opgelucht
  PREMIUM

  Bruggeling Davy (34) eindelijk vrijgela­ten uit Mexicaanse cel “met zware criminelen”, familie reageert opgelucht

  “Haal me hier zo snel mogelijk weg.” Dat zei Bruggeling Davy Vanderhaeghen (34) tegen zijn zus toen hij haar na drie dagen in een Mexicaanse cel eindelijk kon bereiken. Eerst werd hij beschuldigd van een autodiefstal, daarna van drugsfeiten en wildplassen en uiteindelijk zou hij weerspannig geweest zijn tegen de politie. Om maar te zeggen: de man heeft er drie bewogen dagen opzitten. Hij is weer op vrije voeten, maar “hij is heel emotioneel", zegt zijn familie.
  Brugge