REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Britten willen tegen maart alle coronamaatregelen afschaffen, Schotten geven er volgende week al brui aan

De Britse regering zou plannen hebben om tegen maart alle resterende coronamaatregelen af te schaffen. Dat schrijft de krant ‘The Guardian’ op basis van een hooggeplaatste bron. Premier Boris Johnson wil dat de Britten daarna met het virus ‘samenleven’. De Schotten wachten zelfs zo lang niet. Daar worden maandag al de teugels gevierd.

26 reacties

 • wil baken

  4 maanden geleden
  Gezond verstand ! Gewoon normaal doen !
 • ben Verschuren

  4 maanden geleden
  Zo moet het, dat de mensen met levensangst thuisblijven.
 • Bart Jans

  4 maanden geleden
  Geweldig, de angstigen kunnen mooi in hun kot blijven en daar hebben wij normale mensen geen probleem mee. We hebben maar 1 leven en daar wil ik ik ik ik van genieten.
 • ivan de ridder

  4 maanden geleden
  Op een gegeven moment zullen we moeten durven loslaten. Iedereen die het wenst zich laten vaccineren / boosteren. Bij nieuwe varianten analyseren wat de besmettelijkheidsgraad en impact op de ziekenhuisbezetting is. Mensen die weigeren zich te vaccineren ook op hun eigen verantwoordelijkheden duiden. Mondmaskers lijken me sowieso nog relevant, maar stop aub met grote woorden à la 'rijk der vrijheid'. Dat zorgt dat mensen (inclusief de politiek) losbandig/achteloos worden.
 • Marc Vinck

  4 maanden geleden
  Daar is gezond verstand aanwezig, logische beslissing. In Belgie hopelijk ook, maar met deze stuntelige regering zal dit niet zijn. Die houden ons nog wat liever in huisarrest.