Archiefbeeld. F-35B gevechtsvliegtuigen, die verticaal kunnen opstijgen en landen, en helikopters voor het jagen op onderzeeërs van vliegdekschip HMS Queen Elizabeth staan klaar om de twee schepen in de Zwarte Zee te ondersteunen als er een dreiging is van Russische troepen. (16/08/2007)
Volledig scherm
Archiefbeeld. F-35B gevechtsvliegtuigen, die verticaal kunnen opstijgen en landen, en helikopters voor het jagen op onderzeeërs van vliegdekschip HMS Queen Elizabeth staan klaar om de twee schepen in de Zwarte Zee te ondersteunen als er een dreiging is van Russische troepen. (16/08/2007) © Getty Images

“Britten sturen twee oorlogsschepen naar de Zwarte Zee”

UPDATEGroot-Brittannië zal volgende maand twee oorlogsschepen naar de Zwarte Zee sturen nu de spanningen tussen Rusland en Oekraïne oplopen, meldt de Sunday Times op basis van hoge marine-functionarissen die niet bij naam worden genoemd.

35 reacties

 • Erwin Lambrechts

  2 weken geleden
  Poetin zal zich niet laten intimideren dat is tenminste en echte leider
 • Gerry Cle

  2 weken geleden
  Heel goed initiatief. Die Russische dictator zal nu wel twee keer nadenken voor hij Oekraïne binnenvalt. Overigens vind ik dat de NAVO een veel grotere troepenmacht naar de zwarte zee moet sturen.
 • willy Adriaenssens

  2 weken geleden
  Dat de UK samenhokt met de VS is langer geweten , twee landen die steeds er op uit zijn conflicten te creëren , waar in de wereld hebben zij nog geen oorlog gevoerd ,steeds onder het norm van mensenrechten of dreiging van dictators , voorbeelden genoeg Korea,vietnam , Irak ,Cuba enz , teveel op op te noemen .
 • Joeri Biermans

  2 weken geleden
  Is dit nu echt allemaal nodig? Middelen van de NAVO, waar ook ons geld in zit, gebruiken om wat stoer te doen in gebieden waar we niks te zoeken hebben? Tenzij het is om Roemenië, Bulgarije of Turkije te beveiligen is het onze aangelegenheid. Oekraïene hoort niet in de EU of NAVO thuis. Het is een deel van de Russische invloedssfeer. Ik doe in elk geval niet mee als het tot ambras komt.
 • Dirk Kindt

  2 weken geleden
  Denk niet dat President Poetin daarvan zal wakker liggen. Twee zeilbootjes.
 1. Trump herhaalt weerlegde beschuldigingen van kiesfraude na Facebook-uitspraak en noemt beslissing “absolute schande”

  Trump herhaalt weerlegde beschuldi­gin­gen van kiesfraude na Fa­cebook-uit­spraak en noemt beslissing “absolute schande”

  Ex-president Donald Trump noemt de beslissing van de onafhankelijke toezichtsraad van Facebook over de schorsing van zijn account “beschamend” en in een ruk herhaalde hij ook zijn ongefundeerde beschuldigingen van kiesfraude. Verder viel hij zijn partijgenote Liz Cheney aan. De Democraten reageren positief op het verdict van Facebook. De Republikeinen scharen zich weinig verrassend achter de ex-president.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?