Marble Arch Mound: links de simulatie, rechts de werkelijkheid.
Volledig scherm
Marble Arch Mound: links de simulatie, rechts de werkelijkheid. © RV

Britten spreken schande van "gewaagde nieuwe attractie" in centrum van Londen: “Ergste wat ik ooit gedaan heb”

De Britten hebben er een blikvanger bij in het centrum van Londen, maar heel warm lijken ze er niet voor te lopen. Het gaat om een kunstmatige groene heuvel aan Marble Arch, van waarop je kan uitkijken over de stad. Maar wat aangekondigd werd als een “gewaagde, nieuwe attractie”, is volgens bezoekers “het ergste wat ik ooit gedaan heb in Londen”. 

18 reacties

 • eddi beebi

  2 maanden geleden
  Ziet er een tof project uit. Geef het wat tijd voor de begroeiing en het komt wel goed. Als je je tuin aanplant heeft het ook een paar jaar nodig om helemaal tot zijn recht te komen.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Iemand heeft goed zijn zakken gevuld.
 • Victor Ypres

  2 maanden geleden
  Het is niet eens een heuvel en al zeker niet van zand/aarde, maar een skelet met een fake groene buitenkant. Als het eens goed stormt vliegt heel die constructie wellicht omver.
 • Fred Kijzer

  2 maanden geleden
  Je weet maar nooit, kan van pas komen met het stijgende water...
 • Théo Langenaeken

  2 maanden geleden
  Hollanders zijn beter met water dan met heuvels.
 1. Kroongetuigen reconstrueren ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Diana en Charles: “Twee dagen op voorhand wilde ze alles afblazen”
  PREMIUM
  Royalty

  Kroongetui­gen reconstrue­ren ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Diana en Charles: “Twee dagen op voorhand wilde ze alles afblazen”

  Dag op dag 40 jaar geleden kwam de hele wereld even tot stilstand. Iedereen zat voor de buis voor het huwelijk van de Britse prins Charles en Diana, waar 750 miljoen kijkers in 74 landen naar zouden kijken. Maar hoe sprookjesachtig de bruiloft ook leek op televisie, in realiteit scheelde het niet veel of prins Charles had alleen voor het altaar gestaan. “Ik voel me als een lam voor de slacht. Ik weet het en kan er niets aan doen”, gaf Diana enkele uren voor ze haar jawoord gaf zélf nog toe. Een reconstructie van het ‘huwelijk van de eeuw’, verteld door zij die erbij waren.