Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Britten schrappen alle landen van 'rode' coronalijst

De Britse autoriteiten hebben alle landen vanwaar reizigers die het Verenigd Koninkrijk inreizen in quarantaine moeten, weggehaald van de rode lijst. Tot voor kort stonden daarop enkel nog zeven landen in Latijns-Amerika.

 1. Geen coronapas voor Zwitserse skigebieden. Maar hoe zit het in andere wintersportlanden? Een overzicht
  PREMIUM

  Geen coronapas voor Zwitserse skigebie­den. Maar hoe zit het in andere winter­sport­lan­den? Een overzicht

  Skiën, snowboarden, langlaufen of gewoon genieten van de sneeuw: heel wat mensen kijken er weer enorm naar uit, zeker na een coronajaar waarin het amper kon. Dit winterseizoen zal je in de Alpenlanden gelukkig wel op de latten kunnen staan. Zwitserland maakte al bekend dat je geen coronapas nodig hebt om te skiën. Maar hoe zit het in de andere skigebieden? Een overzicht van de regels per land.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 3. Chinese spionageballon duikt ook “per ongeluk” op boven Latijns-Amerika: huidige locatie onbekend
  UPDATE
  13

  Chinese spionage­bal­lon duikt ook “per ongeluk” op boven La­tijns-Amerika: huidige locatie onbekend

  China bevestigt dat de ballon die eerder boven Latijns-Amerika werd opgemerkt en door de Verenigde Staten een “spionageballon” werd genoemd, van Chinese origine is, maar stelt wel dat hij bedoeld is voor civiel gebruik en niet als een bedreiging. De ballon werd vrijdag waargenomen in het luchtruim van Costa Rica, Colombia en Venezuela. Waar de ballon nu is, is niet bekend.