Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Britten schrappen alle landen van 'rode' coronalijst

De Britse autoriteiten hebben alle landen vanwaar reizigers die het Verenigd Koninkrijk inreizen in quarantaine moeten, weggehaald van de rode lijst. Tot voor kort stonden daarop enkel nog zeven landen in Latijns-Amerika.

 1. Geen coronapas voor Zwitserse skigebieden. Maar hoe zit het in andere wintersportlanden? Een overzicht
  PREMIUM

  Geen coronapas voor Zwitserse skigebie­den. Maar hoe zit het in andere winter­sport­lan­den? Een overzicht

  Skiën, snowboarden, langlaufen of gewoon genieten van de sneeuw: heel wat mensen kijken er weer enorm naar uit, zeker na een coronajaar waarin het amper kon. Dit winterseizoen zal je in de Alpenlanden gelukkig wel op de latten kunnen staan. Zwitserland maakte al bekend dat je geen coronapas nodig hebt om te skiën. Maar hoe zit het in de andere skigebieden? Een overzicht van de regels per land.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.