Volledig scherm
© Photo News

Britten keren massaal terug naar de pubs: 8,5 miljoen liter bier vergoten, afstandsregels niet altijd gerespecteerd

De Engelsen zijn vandaag massaal teruggekeerd naar de pubs. Die waren meer dan drie maanden lang gesloten vanwege het coronavirus. Britse media schatten dat er 15 miljoen ‘pints’ aan bier over de toonbank gegaan zijn, oftewel 8,5 miljoen liter bier. 

12 reacties

 • Joske Zeeuw

  7 maanden geleden
  Er zullen er meer aan leverfalen dan aan iets anders het loodje leggen vermoed ik.
 • oswald billiet

  7 maanden geleden
  Wees eens een beetje realist. Wie regelmatig de Engelse pubs bezoekt weet dat dat " the place" is waar de Britten hun samenhorigheid beleven. Dat zijn de Britten nu eenmaal. De Engelse pub is aldaar een institutie en daarom hoeven wij geen vergelijkingen met onze café's ter maken. Elk zijn eigenheid ! Ginder moet je aan de toog bestellen. Tooghangen is ginder daarom normaal. Bij ons mag het niet meer.
 • Wilfried Suys

  7 maanden geleden
  Waarom moet die jeugd in godsnaam altijd maar bier drinken. Het is precies gelijk een auto die MOET gaan tanken om te rijden want dat is normaal. Maar bier drinken het is alsof hun leven ervan afhangt.triestig WIlfried Suys
 • mertens jean

  7 maanden geleden
  Het land van de zuipschuiten is terug in zijn normale doen. Hopelijk BLIJVEN ze in Engeland , dan kunnen de toeristen in het buitenland (vooral in Spanje) eens een rustige en aangename vakantie doorbrengen.
 • Fenasi Kerim

  7 maanden geleden
  Maar goed dat turkije buiten de europese unie is! Dat de ziekte daar wegblijft!!
 1. Experts roepen op om maatregelen streng op te volgen: “Je kan een hele tijd zonder autogordel rijden, maar bij een ongeluk ben je dood”
  PREMIUM

  Experts roepen op om maatrege­len streng op te volgen: “Je kan een hele tijd zonder autogordel rijden, maar bij een ongeluk ben je dood”

  Na de Black Lives Matters-betoging in Brussel, het straatfeest op het Flageyplein en de overvolle zeedijken, waarschuwden virologen voor een opflakkering van het virus. Maar ook de voorbije dagen gingen onze coronacijfers naar beneden. Traag, maar toch. “Ik zou niet te vroeg victorie kraaien”, zegt Erika Vlieghe, voorzitter van de GEES die de exit-strategie coördineert. “Je kan een hele tijd zonder autogordel rijden, tot je een zwaar ongeluk krijgt en dan ben je dood.” Ook andere experts treden haar bij: “Er is geen enkele reden waarom het virus bij ons niet opnieuw zou kunnen opflakkeren.”
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel