EPA
Volledig scherm
© EPA

Britse zender vervangt afwezige Boris Johnson tijdens debat door ijssculptuur en hij kan er niet om lachen

De Britse Conservatieve Partij is niet opgezet met de beslissing van de Britse tv-zender Channel 4 om Boris Johnson te vervangen door een smeltende ijssculptuur tijdens hun debat over de klimaatverandering waarvoor de premier verstek gaf. De partij dreigt ermee om de uitzendopdracht van de zender te herbekijken als ze de verkiezingen wint. 

11 reacties

 • caius lepidus

  4 jaar geleden
  de ware aard komt boven : de berichtgeving staat ons niet aan , weg met deze zender . Boris dit is censuur uur of ken je dat woord niet ! die gaat de zelfde weg op als erdogan en trump !
 • Dirk Delaere

  4 jaar geleden
  Johnson geeft dus niet begrepen dat een publieke zender geen propaganda zender is. Typisch voor populisten: die hebben allemaal een probleem met waarheden.
 • benny vandersanden

  4 jaar geleden
  Er is tegenwoordig geen duidelijk onderscheid tussen waarheid en leugens en alle politieke partijen maken zich daar schuldig aan. Zo heb je ook nog altijd partijen die bij hoog en laag beweren dat massamigratie goed is voor onze maatschappij, dat diversiteit een kracht is en dat een omgebouwde man écht een vrouw is. Allemaal klinkklare onzin natuurlijk maar voor sommigen toch absolute waarheden
 • Ivan Smissen

  4 jaar geleden
  Dat is de autoritaire stijl van het nieuwe populistische Rechts: weigeren in debat te gaan en dan de onafhankelijke media afdreigen. De media moeten hun boodschappen van fake news kritiekloos overnemen, anders komen ze in de problemen.
 • willem merken

  4 jaar geleden
  En de reden van hun wegblijven is dat ze elders meer centen kregen voor hun aanwezigheid, 2 van de grootste brexit(mus)ketiers.