Toeristen in Porto
Volledig scherm
Toeristen in Porto © REUTERS

Britse toeristen en voetbalsupporters mogen naar Portugal reizen

Britse toeristen kunnen vanaf maandag weer naar Portugal reizen. Het  verbod op "niet-essentiële reizen", dat sinds begin januari wegens de coronacrisis van kracht was, is vrijdag door Lissabon opgeheven.

4 reacties

 • Kristof Weckx

  1 maand geleden
  Ik woon in Porto, zal blij zijn om weer wat toeristen te zien, alsook de plaatselijke handel. Al zijn het Engelsen, leven in de brouwerij. ❤️🎉🍾🍺 En ook Belgen zijn vanaf maandag weer welkom voor vakantie in Portugal.
 • Norbert De Groote

  1 maand geleden
  Ik woon in Portugal en zie ze liever niet komen . Niet allemaal, maar een hoop ongeregeld zonder opvoeding . Gelukkig in mijn regio komen de normale .
 • vanessa de vriese

  1 maand geleden
  Pure discriminatie!! Zatte Engelsen zijn wel welkom!
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Hun geld mag dus komen
 1. “Dit is ongezien”: Miljoenen dode insecten kleuren voeten van Amerikaanse strandgangers zwart

  “Dit is ongezien”: Miljoenen dode insecten kleuren voeten van Amerikaan­se strandgan­gers zwart

  Na hun strandwandeling in de Amerikaanse staat Maine keren mensen met pikzwarte voeten terug huiswaarts. Er ontstaat onrust over de raadselachtige verkleuring. Het zou alleszins niet om een giftige substantie gaan - zo is na enig onderzoek duidelijk geworden - maar wel om de karkassen van miljoenen aangespoelde insecten. Alleen is nog niet opgehelderd om welke beestjes het precies gaat en waarom ze zo massaal zijn aangespoeld.
 2. Vijf dagen na stemming nog geen winnaar in Peru: interim-president roept op tot kalmte, waarnemers spreken vermeende fraude tegen
  UPDATE

  Vijf dagen na stemming nog geen winnaar in Peru: interim-president roept op tot kalmte, waarnemers spreken vermeende fraude tegen

  Vijf dagen na de presidentsverkiezingen in Peru is er nog altijd geen winnaar uit de bus gekomen. De interim-president van Peru riep vandaag op tot kalmte. “De taak van een staatshoofd is ervoor te zorgen dat het land in moeilijke tijden zijn kalmte en sereniteit bewaart. Met dit in gedachten heb ik contacten gelegd met de entourage van beide kandidaten”, liet Francisco Sagasti weten op Twitter.