Danyal Hussein (links) en zijn slachtoffers, de zussen Bibaa Henry en Nicole Smallman.
Volledig scherm
Danyal Hussein (links) en zijn slachtoffers, de zussen Bibaa Henry en Nicole Smallman. © RV

Britse tiener die twee zussen vermoordde als "offer" om lotto te winnen krijgt levenslang

Een tiener die in juni vorig jaar op beestachtige manier twee zussen vermoordde in Londen, heeft levenslang gekregen. Danyal Hussein (19) sloot een “pact” met “een demon” en doodde Nicole Smallman (27) en Bibaa Henry (46) als “offer” zodat hij de lotto zou winnen.

 1. Spoorloze Syriëstrijder Hicham Chaib veroordeeld tot levenslang en verlies Belgische nationaliteit

  Spoorloze Syriëstrij­der Hicham Chaib veroor­deeld tot levenslang en verlies Belgische nationali­teit

  Het Antwerpse hof van assisen heeft Hicham Chaib (40) na een uur beraadslaging bij verstek veroordeeld tot de levenslange opsluiting voor een terroristische moord in Syrië. Het voormalige kopstuk van Sharia4Belgium wordt ook vijftien jaar ter beschikking gesteld van de strafuitvoeringsrechtbank en verliest zijn Belgische nationaliteit. Het hof heeft voorts zijn onmiddellijke aanhouding bevolen.
 2. Nu ook 15 vrienden van omikronbesmette man positief getest na animebeurs in New York: vrees voor superspreaderevent

  Nu ook 15 vrienden van omikronbe­smet­te man positief getest na animebeurs in New York: vrees voor supersprea­de­re­vent

  Ruim een week na afloop van de Anime NYC 2021-beurs werd aan de meer dan 53.000 aanwezigen gevraagd om zich te laten testen op het coronavirus. Eén van de eerste Amerikanen waarbij de omikronvariant werd vastgesteld, was namelijk enkele dagen voor hij ziek werd op de beurs geweest. Nu blijken vijftien van zijn vrienden positief getest op het coronavirus. Gezondheidsautoriteiten maken zich zorgen dat de beurs een superspreaderevent was.
 3. Hoe operatie Sky zorgde voor de ontdekking van een ware drugsoorlog in onze hoofdstad: minstens acht moorden
  PREMIUM

  Hoe operatie Sky zorgde voor de ontdekking van een ware drugsoor­log in onze hoofdstad: minstens acht moorden

  November vorig jaar in Molenbeek. Een Albanese man wordt op straat doorzeefd met minstens acht kogels. Hij moest dood, zoveel is duidelijk. De speurders stonden voor heel wat vraagtekens, tot de onderschepte berichten in operatie Sky hen een spoor gaf: een ware drugsoorlog binnen de Brusselse maffia. Een territoriale vete tussen twee clans die al resulteerde in minstens acht afrekeningen, zowel in ons land als in Albanië.