Onder meer door een tekort aan vrachtwagenchauffeurs kampen Britse supermarkten al een tijdje met lege rekken, zoals in dit Sainsbury's-filiaal in Londen (foto links 19 september 2021). Supermarkten proberen de bevoorradingsproblemen te verdoezelen door afbeeldingen van etenswaren in de rekken te leggen.
Volledig scherm
Onder meer door een tekort aan vrachtwagenchauffeurs kampen Britse supermarkten al een tijdje met lege rekken, zoals in dit Sainsbury's-filiaal in Londen (foto links 19 september 2021). Supermarkten proberen de bevoorradingsproblemen te verdoezelen door afbeeldingen van etenswaren in de rekken te leggen. © Getty Images/RV

Britse supermarkten verhullen lege schappen met foto's van eten

Britse supermarkten verhullen lege schappen door er foto's van ontbrekende producten te plaatsen. Ook worden nepverpakkingen gebruikt zodat het er allemaal niet zo leeg uitziet, melden Britse media.

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.