Betoging tegen de ontslagen bij P&O.
Volledig scherm
Betoging tegen de ontslagen bij P&O. © AP

Britse regering wil dat rederij P&O ontslagen personeelsleden opnieuw aanwerft

De Britse regering heeft aan rederij P&O Ferries per brief gevraagd om de ontslagen personeelsleden weer in dienst te nemen. Volgens de Britse minister van Transport, Grant Shapps, krijgt de directie “een laatste kans” om het vertrouwen weer te herstellen.

3 reacties

 • wesley netnem

  12 maanden geleden
  Ja opnieuw aanwerven maar dan met een halvering van het uurloon en voordelen zeker ? gebeurt hier ook vaker dan we denken ... men wil van die anciënniteit voordelen af ! en de eenvoudigste oplossing is deze mensen te ontslaan en ze achteraf teug in dienst nemen ..weg alle anciënniteit gespaarde voordelen !! en loon !
 • John Stahl

  12 maanden geleden
  Gebeurt hier in België ook hoor. Alleen zijn het hier de oudere en duurdere werknemers die vervangen worden door jongere en goedkopere.
 • Geert Roeyaert

  12 maanden geleden
  Vind ik niet meer dan normaal dat deze mensen terug worden aangenomen en men eens een duidelijke wetgeving mag invoeren dat zulke praktijken waarop ze het ontslag hebben moeten vernemen niet door de beugel kan of is het teveel gevraagd om op een respectabele manier behandeld te worden?
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Vervangen robots binnenkort soldaten? Oorlogsvoering ondergaat “fundamentele verandering”, zegt Amerikaanse topgeneraal

  Vervangen robots binnenkort soldaten? Oorlogsvoe­ring ondergaat “fundamen­te­le verande­ring”, zegt Amerikaan­se topgene­raal

  Legers zullen binnenkort meer gebruik maken van robots bij het voeren van een oorlog. Dat voorspelt Mark Milley, de hoogste generaal van het Amerikaanse leger. In de podcast van Eurasia Group, een adviesbureau gespecialiseerd in politieke risico’s, vertelde hij dat de wereld een “fundamentele verandering” ondergaat op het vlak van oorlogsvoering. Vooral het “karakter van de oorlog” – de tactiek, wapens, technologieën, organisaties en management – zal er over enkele jaren anders gaan uitzien.