AFP
Volledig scherm
© AFP

Britse regering bekijkt tijdelijke visa voor chauffeurs om brandstoftekort aan te pakken

De Britse regering is van plan om de visumregels tijdelijk te versoepelen om meer buitenlandse vrachtwagenchauffeurs te kunnen aantrekken. Dat moet helpen om het enorme chauffeurstekort aan te pakken, want dat leidt tot bevoorradingsproblemen van bijvoorbeeld winkels en benzinestations.

16 reacties

 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Prachtig staaltje voortschrijdend inzicht. Hadden die duur-betaalde politici dit niet kunnen voorspellen en al eerder actie moeten ondernemen? Maar neen, soevereiniteit voor alles en de politici hebben hun eigen financiën allang veilig gesteld.
 • koen claeys

  1 jaar geleden
  het is erg om zeggen maar ik hoop dat ze er gene vinden in het buitenland. Eerst is niks goed voor die Johnson, hij maakt de mensen op tegen de EU en nu kruipt hij terug. Een politieker zonder schaamte , zoals we ze kennen.
 • Nema De Geest

  1 jaar geleden
  Nog maar net uit de EU en er zijn al Sovjettaferelen te zien. Misschien eens vragen aan de bevolking of ze blij zijn met de Brexit.
 • Fred Kijzer

  1 jaar geleden
  En opeens is Farage van de wereldbol verdwenen, laat hèm met de vrachtwagen rondrijden, en dan liefst een met het stuur aan de linkerkant.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Isolationisme helpt ook tegen de klimaatopwarming.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.