Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Britse politie ontdekt meer dan twee ton cocaïne op luxejacht

De Britse politie heeft op een luxejacht voor de kust van Plymouth in het zuidwesten van Engeland meer dan twee ton cocaïne gevonden en in beslag genomen. De drugs waren goed voor een waarde van zowat 160 miljoen pond of 187 miljoen euro.

 1. 83-jarige drugsverdachte mag met duiven blijven spelen: 15 maanden cel in plaats van 10 jaar
  PREMIUM
  Antwerpen

  83-jarige drugsver­dach­te mag met duiven blijven spelen: 15 maanden cel in plaats van 10 jaar

  De Antwerpse rechters hebben de smeekbede van de 83-jarige Albert M., medeverdachte in een drugsbende van zijn zoon Philip, gehoord. “Laat mij op mijn oude dag nog even van mijn hobby genieten: duivenmelken”, had Albert gevraagd. De procureur wilde hem voor tien jaar in de cel laten opsluiten. De duiven van Albert M. kunnen gerust zijn: hun baasje is maar veroordeeld tot vijftien maanden cel.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?