Ronan Hughes en Christopher Hughes
Volledig scherm
Ronan Hughes en Christopher Hughes © rv

Britse politie maakt jacht op twee Noord-Ierse broers na vondst van 39 doden in koelwagen

De politie van Essex wil met twee broers uit Noord-Ierland praten in verband met de vondst van 39 lichamen vorige week in een koelwagen die vanuit Zeebrugge naar Engeland is verscheept. Dat meldt het Engelse politiekorps op Twitter.

0 reacties

  1. Vietnamees slachtoffer drama in Essex verbleef in Brussel: “Ik dacht dat het leven in Europa roze was, maar het blijkt zwart te zijn”

    Vietnamees slachtof­fer drama in Essex verbleef in Brussel: “Ik dacht dat het leven in Europa roze was, maar het blijkt zwart te zijn”

    De bestuurder van de koelwagen waarin woensdag in Engeland 39 lijken zijn ontdekt, blijft in de cel, zo meldt de politie van Essex vandaag. De Britse politie heeft intussen ook documenten naar Vietnam gestuurd voor de identificatie van enkele van de doden. Een van de mogelijke slachtoffers, Anna Bui Thi Nhung, zou vanuit Vietnam naar Berlijn en Brussel zijn gereisd, vóór op een onbekende plaats in de koelcontainer te zijn gestapt waarin ze de dood vond. Dat vertelden familieleden aan de Britse krant ‘Daily Mail’. Het Ierse Crimineel Vermogensbureau voerde naar verluidt al een jaar lang een geheim onderzoek naar de bende mensensmokkelaars.