EPA
Volledig scherm
© EPA

Britse politie arresteert verdachte steekpartij Birmingham

Er is een verdachte gearresteerd in verband met de steekpartij in de Engelse stad Birmingham, zo heeft de politie van de West Midlands maandag meegedeeld. Het gaat om een 27-jarige man die in Selly Oak omstreeks 5 uur Belgische tijd is opgepakt. De arrestant wordt verdacht van moord en zevenvoudige poging tot moord, aldus de politie.

2 reacties

 • Robert Van Garderen

  1 jaar geleden
  Geen terreur omdat hij dit de bekende slogan riep? Ik bedoel gewoon een aantal mensen willekeurig neersteken is normaal of zo? Engeland heeft last van de pocopo (political correct police)
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Hoezo geen terreur?, iemand die willekeurig zo maar wat mensen neersteekt is voor de lol waarschijnlijk!.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.