EPA
Volledig scherm
© EPA

Britse politie arresteert verdachte steekpartij Birmingham

Er is een verdachte gearresteerd in verband met de steekpartij in de Engelse stad Birmingham, zo heeft de politie van de West Midlands maandag meegedeeld. Het gaat om een 27-jarige man die in Selly Oak omstreeks 5 uur Belgische tijd is opgepakt. De arrestant wordt verdacht van moord en zevenvoudige poging tot moord, aldus de politie.

2 reacties

 • Robert Van Garderen

  1 jaar geleden
  Geen terreur omdat hij dit de bekende slogan riep? Ik bedoel gewoon een aantal mensen willekeurig neersteken is normaal of zo? Engeland heeft last van de pocopo (political correct police)
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Hoezo geen terreur?, iemand die willekeurig zo maar wat mensen neersteekt is voor de lol waarschijnlijk!.
 1. Verkrachting op trein in VS: getuigen keken volgens advocaat niet zomaar toe, “maar wisten niet wat er gaande was”
  Update

  Verkrach­ting op trein in VS: getuigen keken volgens advocaat niet zomaar toe, “maar wisten niet wat er gaande was”

  Het verhaal dat eerder deze week circuleerde over de vrouw die in de Amerikaanse staat Pennsylvania op een trein vanuit Philadelphia werd verkracht, is volgens de openbare aanklager genuanceerder dan hoe het door de autoriteiten werd verteld. Zo werd eerder gezegd dat de passagiers in de trein “niets deden om de verkrachting te stoppen en het incident zelfs filmden”, maar dat is volgens een advocaat die de misdaad onderzoekt niet het geval.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Verschillende mensen neergestoken in Birmingham: 1 dode en 2 zwaargewonden

  Verschil­len­de mensen neergesto­ken in Birmingham: 1 dode en 2 zwaargewon­den

  In de Britse stad Birmingham zijn in de nacht van zaterdag op zondag verschillende mensen neergestoken. Eén slachtoffer is overleden en er zijn twee zwaargewonden. Dat meldt de politie van de regio West Midlands, die een moordonderzoek is gestart. De politie is op zoek naar een verdachte en roept getuigen op om eventuele beelden van de incidenten over te maken. Er is geen enkele aanwijzing dat het om een terreurdaad gaat.