REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Britse minister van Buitenlandse Zaken: “Rusland probeert invasie in Oekraïne te rechtvaardigen”

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss heeft zaterdag gezegd dat Rusland een desinformatiecampagne voert om een invasie in Oekraïne te rechtvaardigen. "Rusland moet zijn agressie stoppen, de-escaleren en zinvolle gesprekken aangaan", schrijft de minister op Twitter.

22 reacties

 • Dirk Van Brussel

  4 maanden geleden
  Is dat zo Luc? Ik woon in Oekraïne en ben regelmatig in het Oosten !! Mijn vrouw heeft daar familie !
 • Antonio Vivaldi

  4 maanden geleden
  Elk land heeft het recht om zijn burgers te beschermen!!
 • Bart Vermeulen

  4 maanden geleden
  Hoe groter Rusland word, hoe kleiner en banger Europa word, wie denkt dat dat goed is dat Rusland landen gaat binnen vallen ontbreekt een vijs. Rusland zal met Europa spelen op den duur en wij zullen betalen...
 • Luc Lepoudre

  4 maanden geleden
  Dirk van Brussel, je kan niet beter beschrijven hoe Russisch Oekraïne eigenlijk is.
 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Boris wil zijn feestjes ook rechtvaardigen ? Het is een afleidingsmanoeuvre en de Russen zijn het slachtoffer ‘
 1. INTERVIEW. Professor Jonathan Holslag over de oorlogsdreiging van Rusland: “Zelfs zonder oorlog heeft Poetin Europa al verslagen”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Professor Jonathan Holslag over de oorlogs­drei­ging van Rusland: “Zelfs zonder oorlog heeft Poetin Europa al verslagen”

  Komt er opnieuw oorlog in Europa? De spanningen rond Oekraïne lopen de laatste dagen zo hoog op, dat de kans op een gewapend conflict toeneemt. Maar zelfs zonder een militaire oorlog heeft de Russische president Vladimir Poetin al gewonnen, zegt professor internationale politiek Jonathan Holslag (VUB). “Er komt een einde aan de droom van Europa als grote wereldspeler.”
 2. Finland kondigt aan dat het lidmaatschap bij NAVO aanvraagt, ook regeringspartij van Zweedse premier is nu voorstander van toetreding
  67

  Finland kondigt aan dat het lidmaat­schap bij NAVO aanvraagt, ook regerings­par­tij van Zweedse premier is nu voorstan­der van toetreding

  De Finse regering heeft besloten het lidmaatschap van de NAVO aan te vragen. Dat hebben president Sauli Niinistö en premier Sanna Marin zondag bekendgemaakt. “Dit is een historische dag. Een nieuw tijdperk breekt aan”, zei Niinistö. Ook buurland Zweden lijkt nu dezelfde kant op te gaan. De sociaaldemocratische regeringspartij in Zweden van premier Magdalena Andersson heeft zich uitgesproken voor lidmaatschap van de NAVO.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.