Christopher Hohn.
Volledig scherm
Christopher Hohn. © Forbes

Britse manager betaalt zich 1,5 miljoen pond per dag uit

De Britse hefboomfondsmanager Christopher Hohn heeft zichzelf dit jaar een loon van 574 miljoen pond uitbetaald. Dat schrijft The Guardian. Het zou gaan om de hoogste uitkering ooit uitbetaald aan een individueel persoon in Groot-Brittannië.

14 reacties

 • Johnny L Verhoeven

  2 maanden geleden
  Ik wou dat ik het ook kon.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Alles wordt duurder dus neemt hij zijn voorzorgen.
 • Vital Verstraten

  2 maanden geleden
  Prachtig dat hij aan filantropie doet, hoe meer hoe beter. Ik stel mij alleen de vraag of hij ook zijn belastingen betaalt zoals de rest van de werkende bevolking, of heeft hij ook weer constructies opgezet in het buitenland om geen belastingen te betalen. Indien dat zo is, wel dat hij dan ook maar in het buitenland gaat wonen. Asociale mensen die hun deel niet willen bijdragen aan de maatschappij waar ze leven kunnen we missen, en kunnen beter oprotten.
 • Bart Lauwers

  2 maanden geleden
  Verwerpelijk dat net zulke mensen hun rijkdom vergaren met het opdrijven van de prijzen door speculaties en opkopen van diverse zaken om zo een kleine kring gegadigden rijken nog te verrijken. Net zulke mensen én groeperingen helpen de wereld om zeep : aankoopgroeperingen,multinationals, speculanten denken maar één ding : meer geld en daar is niets filantropisch aan , want als je zoveel geld hebt dan zijn zovele miljoenen slechts een aalmoes al doen ze alsof het een rib uit hun lijf kost.
 • Miguel Leboucq

  2 maanden geleden
  Tja, het is door de speculatie van zulke gasten dat de prijzen door het dak schieten. Die profiteren van de miserie van anderen.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.