Links: de plek van de misdaad. Rechts: slachtoffer Olivia Pratt-Korbel.
Volledig scherm
Links: de plek van de misdaad. Rechts: slachtoffer Olivia Pratt-Korbel. © AP

Britse man (34) aangeklaagd voor moord op 9-jarige Olivia

De Engelse politie heeft de 34-jarige Thomas Cashman aangeklaagd voor de moord op de 9-jarige Olivia Pratt-Korbel in Liverpool. Dat melden verschillende Britse media. Cashman werd eerder deze week gearresteerd. In de zaak werden eerder al negen mannen aangehouden, die allemaal op borgtocht zijn vrijgelaten.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Voormalig Russisch defensiechef krijgt wind van voren nadat hij poseert in uitrusting die bijna volledig uit Westen blijkt te komen

  Voormalig Russisch defensie­chef krijgt wind van voren nadat hij poseert in uitrusting die bijna volledig uit Westen blijkt te komen

  Voormalig Russisch defensiechef Dmitry Rogozin heeft zich de woede van Russische militaire bloggers op de hals gehaald nadat hij aan het front in Oekraïne poseerde in een militaire uitrusting die nagenoeg volledig van Westerse makelij blijkt te zijn. De geschatte kostprijs: minstens een miljoen roebel (15.860 euro), terwijl reservisten vaak nauwelijks een basisuitrusting krijgen.