Archiefbeeld. Een boetiek van de diamantair Nirav Modi in New York.
Volledig scherm
Archiefbeeld. Een boetiek van de diamantair Nirav Modi in New York. © epa

Britse justitie zet licht op groen voor uitlevering bekende Belgisch-Indiase diamantair

De Britse justitie heeft donderdag het licht op groen gezet voor de uitlevering van de bekende Indiase diamantair Nirav Modi. Hij wordt er in zijn thuisland van verdacht een bank voor 2 miljard dollar te hebben opgelicht.

 1. Man die zich in krat van Australië naar Wales liet vliegen denkt mannen gevonden te hebben die hem destijds hielpen: “Mirakel dat hij het overleefde”
  1

  Man die zich in krat van Australië naar Wales liet vliegen denkt mannen gevonden te hebben die hem destijds hielpen: “Mirakel dat hij het overleefde”

  Een man uit Wales die zich meer dan vijftig jaar geleden in een krat van Australië naar zijn thuisland liet verschepen omdat hij niet genoeg geld had voor een vliegticket, denkt dat hij de mannen heeft teruggevonden die hem indertijd hielpen. Brian Robson (intussen 76) was naar hen op zoek naar aanleiding van de publicatie van een boek over zijn onwaarschijnlijke stunt, die hij als bij wonder niet met zijn leven bekocht. Het verhaal krijgt wereldwijd weerklank.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"