Generaal Sanders zit naast de Hertogin van Cornwall.
Volledig scherm
Generaal Sanders zit naast de Hertogin van Cornwall. © Photo News

Britse generaal: Brits leger moet klaar zijn om in Europa te vechten

Het nieuwe hoofd van het Britse leger, generaal Patrick Sanders, heeft zijn troepen opgeroepen zich voor te bereiden op de mogelijkheid dat het leger in de toekomst opnieuw oorlog moet voeren in Europa. De troepen moeten volgens Sanders klaarstaan “om de hernieuwde dreiging vanuit Rusland het hoofd te bieden.”

 1. HERLEES. Poolse premier: "We hebben niet genoeg gedaan voor Oekraïne”

  HERLEES. Poolse premier: "We hebben niet genoeg gedaan voor Oekraïne”

  Herlees hier ons liveblog van dinsdag 14 juni. “We hebben niet genoeg gedaan voor Oekraine. Zijn we nog geloofwaardig als Oekraine verliest?” Dat stelde de Poolse premier Mateusz Morawiecki tijdens een persmoment voor de ambtswoning van zijn Nederlandse collega Mark Rutte. Hij riep op tot meer steun én meer wapens voor Kiev. “Hier en nu.” Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.