Patiënt Tony Brown ligt al meer dan zeven weken in het ziekenhuis.
Volledig scherm
Patiënt Tony Brown ligt al meer dan zeven weken in het ziekenhuis. © Sky News

Britse coronapatiënt Tony (73) sterft kort na emotioneel interview: “Ik mis mijn vrouw verschrikkelijk”

Londen is momenteel het epicentrum van de coronapandemie in het Verenigd Koninkrijk. In de Britse hoofdstad liggen meer dan 7.000 coronapatiënten in het ziekenhuis. Ongeveer een op de zes ligt op intensieve zorg en wordt beademd. In een hartverscheurende documentaire toont de Britse zender Sky News de gruwel in het Royal Free Hospital en het Barnet Hospital in Londen.

11 reacties

 • rudy bryssinck

  1 maand geleden
  leg dit maar uit aan die Nederlandse (en Belgische ) vandalen
 • Nicole Vogelaere

  1 maand geleden
  jongeren trekken zich er niks van aan. Bij mijn buren zit er dagelijks verschillend volk heel de dag door en in het weekend 4 man of meer bezoek die blijven slapen. Vandaag waren er al enkele scholen gesloten.. stonden direct weer extra fietsen voor de deur. Avondklok werkt ook averechts en alleen maar onveiligere logeren in de hand. Even als scholen sluiten word gezien als vakantie en dus samenscholen door verveling. Geef ze wat te doen dus behalve rellen plannen en haarden maken
 • jintha peeters

  1 maand geleden
  en er zijn nog altijd mensen die dit niet willen geloven en alles ontkennen en op reis gaan en alle regels niet na leven
 • Jules Vermeers

  1 maand geleden
  En dan zie je vandalen ongestraft steden plunderen omdat ze o god eventjes een avondklok moeten respecteren om juist zulke drama's te vermijden. Hadden de regeringen reizen verboden dan waren geen varianten verspreid.
 • Mark Talman

  1 maand geleden
  Robert Vos, inderdaad. In Portugal (10,3 mio inwoners) is ook die Britse variant aan een steile opmars bezig. In januari al meer dan 2500 doden nadat ze met Kerstmis alle beperkingen een weekend opschortten. Het gaat nu aan 250 doden per dag en dagen met meer dan 12000 besmettingen. Kerstmis moest en zou vrij zijn want Pasen viel al onder de lockdown. Resultaat is vreselijk. met regios waar 60% Britse variant is.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica