De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © REUTERS

Britse Conservatieven vergroten voorsprong op Labour in peilingen

De Conservatieve Partij van de Britse premier Boris Johnson doet het merkelijk beter in de peilingen dan hun grootste tegenhanger Labour. Dat blijkt uit twee opiniepeilingen van Britse kranten. 

3 reacties

 • HUGO Wils

  1 jaar geleden
  Labour aan de macht betekent maatregelen die flirten met het communisme!Trouwens kopstuk Corbyn is niet verlegen om antisemitisme en ligt daarvoor reeds geruime tijd onder vuur.Binnenkort een nieuw Venuzuela in onze achtertuin als ze de verkiezingen winnen....
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  Britse pre-electorale peilingen goed voor een dramatische trilogie maar deze keer zou het basis kunnen hebben. Zeker nu Nicola Sturgeon van de SNP de vinger in eigen oog steekt doordat ze Labour steun toezegde voor een nieuw referendum over Schotse onafhankelijkheid. Niet al te verstandig van Nicola..... de Britten de uitvinders van de fair-play vinden zulk chantage middel zeer Europees continentaal.
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Goed zo, socialisme is volksverlakkerij, trakteren van andermans' geld en trakteren op politiek benoemde overbodige postjes "ons kent ons", wel op belastinggeld kosten van de Economisch Produktieven tot het BNP. Meer en meer mensen beginnen dat in te zien, ook bij ons , zoals overduidelijk bleek op 26 mei.
 1. Derde zware aardbeving voor kust Nieuw-Zeeland: nu schok van 8,1, tsunamialarm geweken
  Update
  8

  Derde zware aardbeving voor kust Nieuw-Zee­land: nu schok van 8,1, tsuna­mialarm geweken

  Vlak bij Nieuw-Zeeland heeft zich vanavond opnieuw een zware aardbeving voorgedaan. Dat meldt het Amerikaans Geofysisch Instituut (USGS). Het gaat al om de derde hevige schok vandaag en het was meteen de zwaarste van allemaal. Hij haalde 8,1 op de schaal van Richter. Volgens het tsunamiwaarschuwingscentrum in Hawaï zijn kleine “tsunamigolven” waargenomen bij het eiland Tonga. Ondertussen werd het tsunami-alarm wel opgeheven.
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt