De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © REUTERS

Britse Conservatieven vergroten voorsprong op Labour in peilingen

De Conservatieve Partij van de Britse premier Boris Johnson doet het merkelijk beter in de peilingen dan hun grootste tegenhanger Labour. Dat blijkt uit twee opiniepeilingen van Britse kranten. 

3 reacties

 • HUGO Wils

  1 jaar geleden
  Labour aan de macht betekent maatregelen die flirten met het communisme!Trouwens kopstuk Corbyn is niet verlegen om antisemitisme en ligt daarvoor reeds geruime tijd onder vuur.Binnenkort een nieuw Venuzuela in onze achtertuin als ze de verkiezingen winnen....
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  Britse pre-electorale peilingen goed voor een dramatische trilogie maar deze keer zou het basis kunnen hebben. Zeker nu Nicola Sturgeon van de SNP de vinger in eigen oog steekt doordat ze Labour steun toezegde voor een nieuw referendum over Schotse onafhankelijkheid. Niet al te verstandig van Nicola..... de Britten de uitvinders van de fair-play vinden zulk chantage middel zeer Europees continentaal.
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Goed zo, socialisme is volksverlakkerij, trakteren van andermans' geld en trakteren op politiek benoemde overbodige postjes "ons kent ons", wel op belastinggeld kosten van de Economisch Produktieven tot het BNP. Meer en meer mensen beginnen dat in te zien, ook bij ons , zoals overduidelijk bleek op 26 mei.
 1. Grote bedrijven trekken campagnedonaties in voor Republikeinen die Trump steunden in betwisting verkiezingsuitslag

  Grote bedrijven trekken campagnedo­na­ties in voor Republikei­nen die Trump steunden in betwisting verkie­zings­uit­slag

  Sinds aanhangers van de Amerikaanse voormalige president Donald Trump op 6 januari het Capitool bestormden uit protest tegen de verkiezingsoverwinning van Joe Biden, hebben al tientallen bedrijven hun banden verbroken met Trump en de Congresleden die zich aansloten bij zijn leugenachtige beweringen over verkiezingsfraude. En dat zou wel eens van belang kunnen zijn wanneer de Amerikaanse senatoren moeten stemmen over de tweede impeachment van Trump. Dat bericht Insider.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur