Toeristen en inwoners van Londen kuieren aan de Tower Bridge. Sinds Freedom Day zijn mondmaskers niet meer verplicht in Groot-Brittannië.
Volledig scherm
PREMIUM
Toeristen en inwoners van Londen kuieren aan de Tower Bridge. Sinds Freedom Day zijn mondmaskers niet meer verplicht in Groot-Brittannië. © REUTERS

Britse besmettingscijfers stijgen niet langer, ze kelderen zelfs. Wat is er aan de hand?

Wat is er aan de hand in Groot-Brittannië? Tegen alle verwachtingen in dalen de besmettingscijfers er sterk. Wetenschappers tasten in het duister naar de precieze oorzaak, zo schrijft ‘The Washington Post’.

7 reacties

 • Bertrang Russell

  1 maand geleden
  It's over ‼️
 • Juliette Nijs

  2 maanden geleden
  Mondkapjes afgeschaft en kijk wat een daling ^^
 • Hugo Stiglitz

  2 maanden geleden
  Minder testen minder gevallen. Het enige dat telt is de ziekenhuis bezetting. De rest maakt niet uit als je gevacineert bent en je een enkel een snotvaling hebt thuis.
 • François Defosse

  2 maanden geleden
  Het is voorbij
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Iedereen is weg, met vakantie...
 1. Tante na ontvoering van Eitan (6), jongetje dat kabelbaandrama overleefde: “Zijn thuis is hier in Italië”
  Play

  Tante na ontvoering van Eitan (6), jongetje dat kabelbaan­dra­ma overleefde: “Zijn thuis is hier in Italië”

  Het Openbaar Ministerie van de Italiaanse stad Pavia heeft een onderzoek ingesteld naar de ontvoering van de 6-jarige Eitan Biran. Het Italiaans-Israëlische jongetje is de enige overlevende van de ramp met de kabelbaan bij het Lago Maggiore dit voorjaar. Dit weekend is hij door zijn opa, de vader van zijn moeder, met een privévliegtuig naar Israël gebracht. Zijn tante én voogd roept Israël op om Eitan opnieuw naar Italië over te brengen.