Vrijdag werd Londen opgeschrikt door een aanslag. De dader was een jaar geleden voorwaardelijk vrijgelaten uit de gevangenis. Hij was veroordeeld voor het voorbereiden van een aanslag op de beurs van Londen.
Volledig scherm
Vrijdag werd Londen opgeschrikt door een aanslag. De dader was een jaar geleden voorwaardelijk vrijgelaten uit de gevangenis. Hij was veroordeeld voor het voorbereiden van een aanslag op de beurs van Londen. © AP

Britse autoriteiten screenen vrijgelaten terroristen na steekpartij Londen, één man meteen ook opgepakt voor voorbereiden aanslag

De Britse autoriteiten zullen een zeventigtal terroristen die uit de gevangenis zijn vrijgekomen opnieuw onder de loep nemen. Een gevolg van de steekpartij in het centrum van Londen waarbij vrijdag twee mensen het leven lieten. Intussen is ook een 34-jarige man opgepakt die een terroristische aanslag aan het voorbereiden was, zo heeft de politie bekendgemaakt.

8 reacties

 • Iris Decre

  1 jaar geleden
  De kogel is het beste antwoord.
 • sevim yılmaz

  1 jaar geleden
  Terroristen zouden effectief levenslang moeten krijgen, zonder pardon of zonder enige vorm van proces. De enige gunst die ze krijgen is euthanasie als ze zelf willen, zoniet een streng regime van 24 uur per dag op cel zonder medegevangene. Geen mogelijkheid tot werken of eender ander verzet, of communicatie middel. Geen bezoek. Dat lijkt mij een gepaste straf voor terroristen en dit toepassen in alle landen waar teroristen actief zijn.
 • jeff De Boeck

  1 jaar geleden
  Waarom worden die vrijgelaten?
 • Ludo Hermans

  1 jaar geleden
  De enige oplossing voor alle criminelen is hun onschendbaarheid op te heffen! Justitie, waarom zouden ze zich inhouden?
 • Dexter Haven

  1 jaar geleden
  Maw anders had men gewoon niets gedaan?
 1. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras

 2. Verkeersagent trekt vanuit het niets zijn wapen en dreigt bestuurder dood te schieten
  Play

  Verkeers­agent trekt vanuit het niets zijn wapen en dreigt bestuurder dood te schieten