lllustratiebeeld
Volledig scherm
lllustratiebeeld © Getty Images

Brits meisje (6) moet voor leven vechten nadat ze geen waterpokken blijkt te hebben, maar wel nieuwe ziekte gelinkt aan coronavirus

Nadat drie kinderen in haar klas waterpokken bleken te hebben, werd ook Millie Denvers (6) ziek. Maar wat eerst een onschuldige kinderziekte leek, bleek later een zeldzame nieuwe aandoening te zijn gelinkt aan Covid-19. Ook eerder al doken er in Europa enkele tientallen gevallen op.

9 reacties

 • geert Verschelde

  1 jaar geleden
  Natuurlijk moet er men man en macht gezorgd worden dat scholen en opleidingscentra open blijven.
 • karl van dyck

  1 jaar geleden
  Het WHO en zijn virologen gaan het zover krijgen dat alle ziektes verbonden zijn met covid-19. En probeer maar eens in het verweer te gaan tegen deze onzin.
 • Hilde

  1 jaar geleden
  Het zal je kind maar zijn dat het krijgt, al goed dat ze bij blijvende letsels het kind goed blijven opvolgen, en dan durven ze nog beweren dat kinderen geen risico’s lopen, ze kunnen zelfs niet ingeent worden.
 • De Waen Luc

  1 jaar geleden
  Deze auto immuunreactie word meer aan vaccins gelinkt dan aan covid 19, met zoals kawasaki trouwens..
 • LUC MASSCHELEYN

  1 jaar geleden
  Eigenwijze Weyts zou dit bericht ongetwijfeld ontkennen, want hij is er zeker van dat hij slimmer is dan alle wetenschappers samen.
 1. Franse autoriteiten gaan verzwakte orka in Seine naar zee proberen lokken door middel van geluidsprikkels
  Update

  Franse autoritei­ten gaan verzwakte orka in Seine naar zee proberen lokken door middel van geluids­prik­kels

  De Franse autoriteiten gaan de verdwaalde orka die sinds enkele weken in de Seine rondzwemt terug naar de zee proberen te gidsen met behulp van geluidsprikkels. “Er is gekozen voor een voorzichtige interventiemethode”, meldt de prefectuur van het Franse departement Seine-Maritime. Aangezien de gezondheidstoestand van het dier er niet goed uitziet, zal er een poging worden ondernomen om het leven van de orka te redden.
 2. Verkiezingen in Colombia worden onvoorspelbaarste in jaren: voor het eerst linkse president aan de macht?

  Verkiezin­gen in Colombia worden onvoorspel­baar­ste in jaren: voor het eerst linkse president aan de macht?

  De eerste ronde van de presidentsverkiezingen in Colombia, zondag, kondigt zich aan als de onvoorspelbaarste in jaren. In de peilingen ligt de linkse senator en voormalige burgemeester van Bogota Gustavo Petro op kop, wat doet vermoeden dat links het voor het eerst voor het zeggen krijgt in het land dat in het verleden altijd door conservatieven geleid werd. Er wordt echter verwacht dat een tweede ronde nodig zal zijn om te bepalen wie huidig president Iván Duque opvolgt.