Andras Szigeti.
Volledig scherm
Andras Szigeti. © BBC

Brits koppel vliegt meteen weer naar huis na landing in Malaga: “Veertien dagen in quarantaine? Dat kunnen we financieel niet aan”

Eergisteren vertrokken naar Malaga, gisteren weer geland op de luchthaven in Londen: voor Andras Szigeti en zijn partner is het een bijzonder korte ‘vakantie’ geworden. De Britse regering strooide roet in het eten door plots te beslissen dat toeristen uit Spanje na terugkeer twee weken in quarantaine moeten blijven. “Als ik gedurende veertien dagen niet kan gaan werken, zou dat financieel een te zware dobber geweest zijn”, klinkt het.

14 reacties

 • willy zachel

  1 jaar geleden
  In deze chaos tijd van toenemende besmettingen in heel Europa is het oerdom om toch op reis te willen gaan ! Kan dat nu écht niet één jaartje wachten !
 • Robert Nevelen

  1 jaar geleden
  Wie intelligent is plant op dit moment geen reizen naar het buitenland. Niemand weet wat de nabije toekomst ons nog brengt aan onaangename verrassingen. Ik heb hier zeker geen medelijden mee.
 • Ben Strubbe

  1 jaar geleden
  Wat mij de afgelopen maanden duidelijk is geworden, is hoe precair de financiële situatie is van een groot deel van de bevolking (waar dan ook). En toch willen ze nog met z'n allen massaal 1, 2, 3 keer per jaar met vakantie, rijden ze met (lease-)wagens rond die ze amper kunnen betalen. Ze kunnen niet eens een maand of twee overbruggen. Alles voor de schone schijn. Wat ben ik blij dat ik van de 'oude stempel ben'.
 • louis van hoeylandt

  1 jaar geleden
  heeft direct op de situatie gereageerd wat voor hem het best lijkt , en voor de rest zou ik zeggen ...dat het enkel aan hem is wat er in zijn zak en budget is ...niemand hoeft de rekening voor een ander te bepalen
 • Aquila van Boxel

  1 jaar geleden
  'Rest van de vakantie in quarantaine doorbrengen'. Is die dan van job veranderd op de terugreis?
 1. “Mijn seksueel misbruik is vereeuwigd op het internet”: vrouw die rechtszaak van ruim 500 miljoen euro start tegen Pornhub spreekt voor het eerst
  Play

  “Mijn seksueel misbruik is vereeuwigd op het internet”: vrouw die rechtszaak van ruim 500 miljoen euro start tegen Pornhub spreekt voor het eerst

  Mindgeek, het moederbedrijf achter de populaire pornosite Pornhub, wordt voor 600 miljoen dollar (516 miljoen euro) aangeklaagd vanwege de verspreiding van illegale content. Vaak gaat het om pikante foto’s of filmpjes van vrouwen die nooit toestemming gegeven hebben om zulke intieme taferelen met de buitenwereld te delen. Initiatiefneemster is een Canadese vrouw, die plots beelden van het misbruik uit haar kindertijd op de site zag verschijnen. Zij spreekt nu voor het eerst anoniem.