Robin van O. spendeerde veel tijd in ons land nadat hij te horen kreeg dat hij op de dodenlijst stond van Ridouan Taghi.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin van O. spendeerde veel tijd in ons land nadat hij te horen kreeg dat hij op de dodenlijst stond van Ridouan Taghi. © Landelijke Politie/AD/HR

Brein achter martelkamer met tandartsstoel spendeerde veel tijd in België

De hoofdverdachte in de zaak van de onderwereldgevangenis met martelkamer in een zeecontainer in Wouwse Plantage (Roosendaal), verbleef ook vaak in ons land. Robin van O. (40) stond op de dodenlijst van Ridouan Taghi. Toen hij dat te horen kreeg, verliet hij zijn thuisstad Utrecht en bracht veel tijd in België door.

4 reacties

 • Bon Janssens

  10 maanden geleden
  Zolang duizenden drugs blijven gebruiken zal de invoer, handel en criminaliteit er rond niet verdwijnen. Wordt er iemand opgepakt staan er drie andere klaar om zijn lucratief jobke over te nemen. Dweilen met de kraan open.
 • bart herbots

  10 maanden geleden
  Al dat gespuis oppakken en zwaar straffen . In nederland en belgie is veel te laks tegenoverstaan van drugdealers en hun entourage. Minimum straffen van 10 jaar zijn wenselijk en verbeurt verklaring van alle eigendommen en geld
 • Jos Dupont

  10 maanden geleden
  Leuke persoonlijkheid ! brave eerlijke man , hij had dus ook een tandarts hobby in België !
 • Jean segers

  10 maanden geleden
  Hier in onderdanig België ben je altijd veilig tenzij je bejaard of dronken bent dan komen de bendes u pakken .
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar