De Braziliaanse president Jair Bolsonaro.
Volledig scherm
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro. © AFP

Braziliaanse president Bolsonaro gebruikt obscene taal in reactie op corruptieonderzoek

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro maakte zich schuldig aan obscene taal toen hij een vraag kreeg over het corruptieonderzoek in verband met de vaccinaankopen van de Braziliaanse overheid. Een senatorencomité, de Parliamentary Commission of Inquiry (CPI), voert al enkele weken onderzoek uit naar Bolsonaro’s aanpak van de coronapandemie. “Ik kak op de CPI”, antwoordde de president toen hij werd gevraagd of hij plant om op de corruptiebeschuldigingen te reageren. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.