De Braziliaanse minister van Economie Paulo Guedes.
Volledig scherm
De Braziliaanse minister van Economie Paulo Guedes. © REUTERS

Braziliaanse minister maakt gemene opmerking over Brigitte Macron

Hoewel de Braziliaanse president Jair Bolsonaro twee weken geleden zowel in binnen- als buitenland de wind van voor kreeg voor zijn zinloze, nare opmerking over het uiterlijk van Brigitte Macron, vielen daar blijkbaar geen lessen uit te trekken. De Braziliaanse minister van Economie kon gisteren immers niet nalaten om nog wat na te trappen en ook te spotten met de looks van Franse première dame

11 reacties

 • Tom Caers

  1 jaar geleden
  Lelijke vrouw? Dikzak,ze is 68jaar en ziet er nog enorm goed uit!
 • Hubert Wouters

  4 jaar geleden
  Zeer mooie vrouw. Criticasters hieronder hebben wellicht een vrouw die eerder past tijdens het melken van koeien.
 • Luc Deville

  4 jaar geleden
  De nieuwe politieke cultuur. Bolsonaro, Trump, Johnson, Erdogan, vele andere moderne politiekers verbergen hun onbekwaamheid door al wie ook maar een beetje kritiek heeft te beledigen.
 • Christine Laevers

  4 jaar geleden
  Diplomatiek haantjesgedrag op een zeer laag pitje. Iets kwetsend zeggen en het dan terugnemen ... Maar de pijl is wel afgeschoten recht in de roos en tot tweemaal toe. Conclusie : in Brazilië is het de gewoonte om een man te treffen door zijn vrouw te beschimpen. Vrouwen zijn niks waard in Brazilië. Dat wisten we al lang.
 • Jean West

  4 jaar geleden
  Moest zij een man geweest zijn die als leren op 40 jarige leeftijd een 15 jarige verleid men zou er anders over spreken. Men noemt dit een liefdesverhaal.