Stockfoto.
Volledig scherm
Stockfoto. © REUTERS

Brandweer vist slang uit wc van Oostenrijker

In het Oostenrijkse Mödling, nabij Wenen, heeft de brandweer een slang uit de wc van een bewoner gevist. De bewoner had het dier gevonden in de spoelbak van zijn wc. De man had die spoelbak nagekeken omdat het toilet niet meer doorspoelde.

0 reacties

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Een wallaby of vogelspin als huisdier? Expert dierenwelzijn legt uit: "Een dier illegaal in huis houden kan een boete opleveren die kan oplopen tot 16.000 euro”
  PREMIUM

  Een wallaby of vogelspin als huisdier? Expert dierenwel­zijn legt uit: "Een dier illegaal in huis houden kan een boete opleveren die kan oplopen tot 16.000 euro”

  Ze hebben vaak niet de aaibaarheidsfactor van trouwe gezelschapsgenoten kat en hond. Toch zijn heel wat mensen dol op hun ‘exotisch’ huisdier. Van luipaardgekko’s en wallaby’s tot axolotls en koningspythons. Wat zegt de wetgeving? Hoeveel kosten zulke dieren? En hoe verzorg je ze? Eric Van Tilburgh, hoofd beleid van de Vlaamse dienst Dierenwelzijn, brengt orde in deze beestenboel.