Brand geblust in wolkenkrabber Hongkong: meer dan 1.200 mensen geëvacueerd

Brandweerlieden zijn erin geslaagd om de brand die was uitgebroken in het World Trade Centre (WTC) in Hongkong, te blussen. Op een gegeven moment zaten honderd mensen vast op het dak van de wolkenkrabber. Inmiddels zijn meer dan 1.200 personen uit het gebouw geëvacueerd. Dertien mensen raakten gewond.

  1. Vader van 18-jarige schutter reageert op dramatische schietpartij in Texas: “Hij had mij beter doodgeschoten in plaats van een bloedbad aan te richten”

    Vader van 18-jarige schutter reageert op dramati­sche schietpar­tij in Texas: “Hij had mij beter doodgescho­ten in plaats van een bloedbad aan te richten”

    De vader van de 18-jarige schutter Salvador Ramos, die dinsdag 21 mensen – onder wie 19 kinderen – doodschoot op een basisschool in de Amerikaanse staat Texas, heeft voor het eerst gereageerd op de wrede daad van zijn zoon. “Hij had mij beter doodgeschoten in plaats van een bloedbad aan te richten”, aldus de 42-jarige Salvador Ramos senior. De man had naar eigen zeggen nooit verwacht dat zijn zoon zo’n gewelddadige misdaad zou plegen. “Ik wil dat de wereld weet hoeveel spijt ik heb van wat mijn zoon heeft gedaan”, vertelt Ramos in een interview met de Amerikaanse nieuwswebsite ‘The Daily Beast’.