Een vliegtuigtoilet (archieffoto)
Volledig scherm
Een vliegtuigtoilet (archieffoto) © thinkstock


Rus weigert toilet te verlaten: vliegtuig moet tussenstop maken

Een toestel met 134 mensen aan boord heeft zaterdag - uitgerekend op de dag af twintig jaar na de aanslagen van 11 september 2001 met vier gekaapte vliegtuigen - een onvoorziene landing gemaakt in het Oostenrijkse Graz. Reden: een passagier weigerde het toilet te verlaten.

4 reacties

 • Marco Di Scarpa

  1 maand geleden
  Plaats met meer beenruimte en goed geventileerd 😅
 • Emmanuel Veraart

  1 maand geleden
  Een mens kan tegenwoordig niet meer rustig zijn gevoeg doen.
 • Marco Di Scarpa

  1 maand geleden
  Plaats met meer beenruimte en goed geventileerd 😅
 • Hugo Geel

  1 maand geleden
  De veiligste plaatst om besmetting te vermijden wegens de bijzonder goed werkende luchtafzuiging wellicht?
 1. Brits parlementslid (69) overleden na mesaanval in kerk, politie spreekt van terreurdaad
  Play

  Brits parlements­lid (69) overleden na mesaanval in kerk, politie spreekt van terreur­daad

  In het Verenigd Koninkrijk is een parlementslid overleden na een mesaanval in een kerk in zijn kiesdistrict in Leigh-on-Sea. De 69-jarige David Amess werd meerdere keren gestoken door een man die kwam binnengelopen tijdens een burgerraadpleging in de kerk. Het conservatieve parlementslid ging daar in gesprek met mensen uit het district. Een 25-jarige verdachte is opgepakt. Op de plaats van de steekpartij is ook een mes gevonden. De politie bevestigt dat het om een terreurdaad gaat.
 2. Gigantisch billboard op Times Square van groep Republikeinen roept Trump op te stoppen met aanvechten verkiezingsresultaten

  Gigantisch billboard op Times Square van groep Republikei­nen roept Trump op te stoppen met aanvechten verkie­zings­re­sul­ta­ten

  Dat Donald Trump vorig jaar de presidentsverkiezingen verloor, lijkt nog altijd niet helemaal tot de man door te dringen. Hij blijft bijna een jaar later koppig de resultaten in verschillende staten aanvechten, zo bleek eind september nog in Arizona. Zelfs partijgenoten van hem zijn dat beu. Enkele Republikeinen zijn daarom een campagne van 250.000 dollar (215.000 euro) gestart om de voormalige president duidelijk te maken dat hij wel degelijk de verkiezingen van 2020 verloor.