EPA
Volledig scherm
© EPA


Ex-spion KGB: “Trump is al 40 jaar lang Russische aanwinst”

Al in de jaren 80 werd Donald Trump benaderd door leden van de Russische KGB, die hem met gevlei overtuigden om in de politiek te stappen. Dat vertelt Yuri Shvets, een voormalige KGB-spion die nu in de VS woont, aan The Guardian. Dat Trump uiteindelijk ook echt president werd, was voor de KGB een toevalstreffer, zegt journalist Craig Unger, die samen met Shvets aan een boek werkte.

34 reacties

 • Jeroen Beckers

  2 maanden geleden
  Dat is zelfs oud nieuws. Het is al jaren geweten dat Poetin veel macht heeft over Trump.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  Die moet zijn boek verkopen. Het is toch eigenaardig dat Kislin ontkent ooit te hebben gewerkt voor de spionagedienst. Maar natuurlijk gaan de tegenstanders van Trump dat graag lezen.
 • Heinrich Wolf

  2 maanden geleden
  Waarom verwondert me dat niet? Nog een beetje wachten. Binnen kort komen de aanvragen tot terugbetaling van zijn leningen binnen. Het zal interessant zijn welke richting die uit gaan!
 • DIRK VAN BRUSSEL

  2 maanden geleden
  Misschien waar, misschien ook niet. Wel is het eigenaardig dat bij de ontmoeting met Poetin op een bepaald ogenblik NIEMAND aanwezig mocht zijn. Zelf de stenografen niet die er anders altijd bij moeten zijn.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat de vele Trump aanhangers dit ter harte nemen en niet zomaar verticaal klasseren als Fake News.. enorm veel politiekers zijn overdreven met elkaar bezig, niet met het volk.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!