Na de bestorming van het Capitool op 6 januari werden rondom het gebouw hekken geplaatst om het extra te beveiligen.
Volledig scherm
Na de bestorming van het Capitool op 6 januari werden rondom het gebouw hekken geplaatst om het extra te beveiligen. © AFP


Chef Capitoolpolitie: “Trump-aanhangers willen Capitool opblazen tijdens toespraak Biden”

De Capitoolpolitie in Washington, DC blijft in verhoogde waakzaamheid tot minstens na Joe Bidens toespraak voor het Congres. Volgens de Capitoolpolitie zijn er aanwijzingen dat extremisten een aanval willen plannen. Dat meldde waarnemend politiechef Yogananda Pittman vandaag. 

6 reacties

 • Marcel Van Overloop

  2 maanden geleden
  Trump, de Poetin en Kim Jong Un bewonderaar wil hetzelfde bereiken als die twee. Een dictatuur waar de vrije pers wordt vervolgd en de oppositie "verdwijnt". Als dat het amerika is waar ze naartoe willen dan betekent dat ook voor andere democratische landen de ondergang. De vrije wereld is dan dood.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  2 maanden geleden
  Het Capitool opblazen ? Van een vroege 1 april grap gesproken. Een van de meest bewaakte gebouwen ? zeer onwaarschijnlijk me dunkt. Het fake news komt weer op volle toeren. Waarschijnlijk om de aandacht af te leiden dat Biden weer oorlogje begint te spelen in het midden oosten. De eerste Amerikaanse bommen waren in ieder geval raak.
 • Joan Lute

  2 maanden geleden
  Hieruit blijkt weer maar eens dat extremisme heel de wereld verziekt. Vroeger konden mensen bij meningsverschillen met elkaar praten en met water bij de wijn tot een compromis goed voor iedereen komen zonder geweld te misbruiken. Nu leven we in tijden dat er bij falen altijd gezocht wordt naar kwetsbare minderheden die ze gemakkelijk de schuld in de schoenen kunnen schuiven ook al hebben ze er helemaal niets mee te maken.
 • ivan chtuka

  2 maanden geleden
  Dat krijg je als je de eigen bevolking decennia voorliegt ,op de tweede plaats zet enz er komen dan partijen en groepen die keihard terugslaan Bepaalde van die groepen is natuurlijk zuiver crapuul ,maar niet elke aanhanger is dat Men oogst wat men zaait
 • jan janssen

  2 maanden geleden
  Kunnen we hieruit afleiden dat de volgende False Flag er zit aan te komen?
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"