In Frankrijk protesteren landbouwers voor een hoger inkomen. Zowat duizend boeren reden vanmorgen met tractoren vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs.
Volledig scherm
In Frankrijk protesteren landbouwers voor een hoger inkomen. Zowat duizend boeren reden vanmorgen met tractoren vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs. © AFP

Boze boeren demonstreren voor betere beloning en blokkeren deel van ring in Parijs

In Frankrijk protesteren landbouwers voor een hoger inkomen. Zowat duizend boeren reden vanmorgen met tractoren vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs, met zware hinder op de snelwegen tot gevolg. 

0 reacties

  1. Verkeerschaos in Nederland: boeren gaan met tractoren snelweg op, meer dan 800 km file
    UPDATE

    Verkeers­cha­os in Nederland: boeren gaan met tractoren snelweg op, meer dan 800 km file

    Duizenden boeren die in Den Haag demonstreren voor een beter landbouwbeleid, lijken het verbod om met hun tractoren over de snelweg te rijden vanmorgen aan hun laars te lappen. Ze mogen met maximaal 75 tractoren richting het Malieveld, een grasveld van 10 hectare dat regelmatig voor grote protesten wordt gebruikt. Door de chaos staat er op Nederlandse wegen meer dan 800 kilometer file. Gisterenavond waren de eerste boeren uit het noorden en oosten van Nederland vertrokken.