In Frankrijk protesteren landbouwers voor een hoger inkomen. Zowat duizend boeren reden vanmorgen met tractoren vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs.
Volledig scherm
In Frankrijk protesteren landbouwers voor een hoger inkomen. Zowat duizend boeren reden vanmorgen met tractoren vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs. © AFP

Boze boeren demonstreren voor betere beloning en blokkeren deel van ring in Parijs

In Frankrijk protesteren landbouwers voor een hoger inkomen. Zowat duizend boeren reden vanmorgen met tractoren vanuit het noorden en het centrum van Frankrijk richting Parijs, met zware hinder op de snelwegen tot gevolg. 

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Lange files door protesterende boeren in Nederland, honderden steken vuurwerk af en blokkeren tramlijnen in Den Haag

  Lange files door proteste­ren­de boeren in Nederland, honderden steken vuurwerk af en blokkeren tramlijnen in Den Haag

  Duizenden Nederlandse boeren zijn vannacht en vanmorgen de weg op gegaan richting Bilthoven en Den Haag, waar ze massaal gaan betogen. Dat leidde 's ochtends vroeg al tot lange files bij onze noorderburen. De boeren zijn boos omdat zij hun ruimte voor toekomstige uitbreiding door de nieuwe milieuregels ingeperkt zien. Volgens Sieta van Keimpema van de Farmers Defence Force is de Nederlandse regering uit op een burgeroorlog (burgeroorlog, red.) met boeren.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”