Bouworde
Volledig scherm
© Bouworde

Bouworde laat geen vrijwilligers meer vertrekken naar Marokko na doodsbedreiging

BuitenlandBouworde vzw laat voorlopig geen vrijwilligers meer vertrekken naar Marokko nadat een groep van hen er bedreigd werd met de dood. Dat staat te lezen op de website van de organisatie. “We volgen het advies van de Belgische ambassade en de FOD Buitenlandse Zaken”, klinkt het.

103 reacties

 • Ken Haegeman

  2 jaar geleden
  Dat westerlingen in hun eigen land naakt of half naakt lopen tot daar toe maar hou je een beetje aan de regels als je in een ander land bent. En dan verwonderd dat ze aangerand en verkracht worden. Eigen schuld..... ik woon hier in een boeddhistisch land en zelf hier zal je in het gevang belanden en hoge boetes krijgen..... begint met respect en dan kennen ze vooral in België niet
 • Kjelt Van de Broeck

  2 jaar geleden
  Werk eens in België! Werk genoeg hoor!
 • Johan Blondeel

  2 jaar geleden
  Ben er volkomen eens met reactie van mensen die zeggen er is genoeg werk hier om bij ouder mensen eens een handje te steken . Langs de andere kant moet men beseffen als je naar moslim landen ga moet men de gedragsregels volgen om niet teveel op te vallen dat is anders om problemen vragen. Zou hier ook moeten verboden worden om met burkas.... rond te lopen. Als men naar vreemde landen reis je goed informeren over de gedrags normen, staat het je niet aan ga dan niet.
 • Jeaninne Bonduwe

  2 jaar geleden
  Zet ze in onze rusthuizen. Daar is werk genoeg. En zeker als ze toch gratis willen werken.
 • Jan Hebbelinck

  2 jaar geleden
  35 miljoen inwoners, jonge mannen verplicht terug legerdienst wegens torenhoge werkloosheid en deze dames gaan straten maken!!!! Vraag hen om straat te maken in Vlaams dorp of gehucht en ge ziet er geen enkele denk ik.