EPA
Volledig scherm
© EPA

Bosniër die verdacht wordt van aanslagen 2015 in Parijs uitgeleverd aan België

Duitsland zal een Bosniër overleveren aan België die verdacht wordt van betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs op 13 november 2015. Bij aanvallen aan onder meer het Stade de France en in concertzaal Bataclan vielen toen 130 doden. 

2 reacties

 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Bosnië is de grootste Europese broedplaats van de islam en vele IS strijders uit Syrië zitten daar ondergedoken in opleidingskampen.
 • Johan Billiet

  2 jaar geleden
  Goed voor hem....is ie binnenkort terug vrij...
 1. Waarom de Notre-Dame elke cent waard is: francofiel Bart Van Loo brengt ode aan dé kathedraal van Europa
  PREMIUM

  Waarom de No­tre-Da­me elke cent waard is: francofiel Bart Van Loo brengt ode aan dé kathedraal van Europa

  De Notre-Dame fikte en de halve wereldbevolking buitelde over elkaar om verbijstering te ventileren, een traan te plengen, een centje te storten. Te midden van al dat gewoel hadden we één klare stem verwacht, die van Bart Van Loo. Maar de grootste francofiel van de Lage Landen bleef aan de zijlijn: '#wattezeggen?', vroeg hij in een korte tweet. Nou, behoorlijk wat, zo blijkt als we hem verleiden tot meer dan 120 tekens: "Ken je het verhaal van Napoleon, de paus en het vergeten kacheltje?"
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.