Maÿlis stond in Bordeaux in een rij te wachten om een pakje af te halen toen ze een klap in het gezicht kreeg.
Volledig scherm
Maÿlis stond in Bordeaux in een rij te wachten om een pakje af te halen toen ze een klap in het gezicht kreeg. © RV

Borstvoeding op straat levert Française klappen op

Een Française is op straat beledigd en geslagen omdat ze haar baby de borst gaf. Maÿlis stond in Bordeaux in een rij te wachten om een pakje af te halen. Haar baby van zes maanden begon te huilen omdat hij honger had.

28 reacties

 • Vercouillie Eric

  1 maand geleden
  kleingeestige mensen en niemand die ingrijpt .Waar zijn de mannen van weleer?
 • GERARD de pelecijn

  1 maand geleden
  Is dat nu zo erg dat iemand een kind de borstvoeding geeft of kijken ze dan ook niet naar films!
 • Linda Heintjens

  1 maand geleden
  Zijn er geen Marianne's meer in Frankrijk?
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  De borst is in de eerste plaats bedoeld voor de baby. Men is dat, door de westerse oversekste blik op blote borsten, compleet vergeten. Enkel een moeder kan begrijpen dat een hongerige krijsende baby ter plekke moet gevoed worden. Dat is mij ook overkomen onder meer in de Pizza Hut in Brussel. Ik had ook een verhullend dekentje bij, natuurlijk. Ik deed dat helemaal niet voor mijn plezier, maar op dat moment is borstvoeding een dwingende noodzaak.
 • Serge Vierendeels

  1 maand geleden
  Ik keur het zeker niet goed en heb er geen probleem mee dat er borstvoeding gegeven wordt, Ik stel me juist de vraag, als je in de rij staat om een pakje af te halen, kan je toch effe wachten ?
 1. ‘Moeder van tienling’ was niet eens zwanger, regering onderneemt stappen tegen journalist
  4

  ‘Moeder van tienling’ was niet eens zwanger, regering onderneemt stappen tegen journalist

  Het opzienbarende nieuws over de geboorte van een zeldzame tienling in Zuid-Afrika is niet waar. Dat blijkt uit een officieel onderzoek van de regionale regering. De 37-jarige vrouw die het nieuws via een grote krant naar buiten bracht, was volgens medische tests niet eens zwanger. De journalist achter het verhaal gaat in een interne verklaring door het stof. “Ze hadden geen reden om tegen mij te liegen over de zwangerschap. Voor mij was het een feestverhaal.”
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.