Boris Johnson reageert op Frans gemopper over misgelopen deal rond onderzeeërs: “Donnez-moi un break”

De Britse premier Boris Johnson wil dat Frankrijk stopt met klagen over het misgelopen contract voor de levering van onderzeeërs aan Australië, nu dat land samen met de VS en het Verenigd Koninkrijk in een nieuw defensiepact stapt.

29 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ze moeten maar allemaal uit de NAVO stappen eh ...! Europa zal in de toekomst op zichzelf moeten rekenen ...
 • Sylvain Helsen

  1 jaar geleden
  Premier Johnson is een politiek figuur van nul en generlei betekenis. Indien prins Charles nu meteen 4 jaar lang dictator zou mogen spelen, dan was het VK wellicht beter af dan met deze absolute nobody.
 • frans Venloo

  1 jaar geleden
  VK Lopen als hondjes achter de VS wat er ook gebeurd zie Irak en andere wereldgebeuren
 • alain lammens

  1 jaar geleden
  En wat doet Macron met de energieleveringen in Europa ? Winsten maken non stop, mede met dank aan een zekere blauwe Belgische Europese politieker welke ons verkocht heeft !
 • André Decrock

  1 jaar geleden
  Dat de Fransen doen wat Charles de Gaulle deed , uit de NAVO/NATO stappen, ik ben er zeker van dat er nog landen in de EU zullen volgen , de VS zal wel anders piepen
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Engelse voetbalfan stoot op indrukwekkende spookstad in Qatar en filmt privérondleiding met beveiligingsagent
  Play

  Engelse voetbalfan stoot op indrukwek­ken­de spookstad in Qatar en filmt privérond­lei­ding met beveili­gings­agent

  De 21-jarige Rob Dawley gaat op eigen houtje op zoek naar een migrantenkamp in Qatar. Wanneer de voetbalfan aankomt in Mesaieed, doet hij een spectaculaire ontdekking. Op bovenstaande beelden zijn een dertigtal verlaten flatgebouwen in de verte te zien. Het is verboden ze te betreden, tot beveiligingsagent Sadiq hem een privérondleiding geeft in de gebouwen.