AP
Volledig scherm
© AP

Boris Johnson kondigt strengere coronamaatregelen aan voor zijn land: “We moeten nu actie ondernemen”

De Britse premier Boris Johnson heeft dinsdag nieuwe maatregelen aangekondigd om de zich snel versnellende tweede golf van het coronavirus in zijn land te stoppen. Sinds 14 uur spreekt hij het parlement toe, waarin hij onder meer al liet verstaan dat cafés en restaurants eerder zullen moeten sluiten. Daarnaast wordt thuiswerk opnieuw sterk aangemoedigd en wordt de mondmaskerplicht uitgebreid. 

3 reacties

 • Guy Pollaerts

  1 jaar geleden
  Kordaat optreden, maar ja hij weet als de beste wat het is!
 • dieter devreze

  1 jaar geleden
  Zo kan hij een perfect excuus als zijn economie helemaal vernietigt is door zijn domme brexit tactiek. Kan hij het steeds op zijn corona-leiderschap steken. En op het einde zal er toch geen geld voor de NHS meer zijn.
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Waarom moet het altijd 'nu' zijn dat we actie moeten ondernemen? Het virus is 7 maanden onder ons!
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.