Boot met Belgische toeristen veroorzaakt dodelijk ongeval op Comomeer in Italië

Een boot met elf Belgische toeristen aan boord - allemaal twintigers - heeft vrijdag een dodelijk ongeval veroorzaakt op het Comomeer in Italië. Dat melden Italiaanse media. Ze waren aan het waterskiën toen ze over een andere boot heen voeren. Een Italiaanse jongeman van 22 jaar kwam daarbij om het leven. Twee andere inzittenden van de aangevaren boot raakten gewond. Er is een onderzoek geopend.

5 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  3 maanden geleden
  Net als op de weg gelden op het water ook verkeersregels . Je bent er niet alleen en je hoeft rekening te houden met anderen . Dit is roekeloos gedrag en moet bestraft worden . Het zal maar je kind zijn die op zo’n brutale wijze aan zijn einde komt .
 • Ronny Severeyns

  3 maanden geleden
  Volgens onderzoek voeren ze niet te snel, en had niemand te veel gedronken. Ze trokken een waterskiër voort dus waarschijnlijk is de stuurvrouw meer bezig geweest met de skiër dan met veilig varen, en was ze gewoon achter zich aan het kijken ipv voor haar.
 • Benny Paulus

  3 maanden geleden
  Rip jongeman! Doei leven van de 11 die aan boord waren. Dit draag je mee tot … Het is erg maar de realiteit en hopelijk krijgen ze hulp of zijn jullie zelf sterk genoeg om het te kunnen plaatsen.
 • jan De Bremaeker

  3 maanden geleden
  Als (ex) pleziervaarder heb ik veel gezien. Macho’s en vooral veel alcohol MISBRUIK. Stoer doen en ja dan gebeuren er ongelukken. Te weinig controle op veiligheid
 • ronny cuypers

  3 maanden geleden
  Als je zo snel vaart dat je niks meer ziet is het zeer verstandig om gas terug te nemen.
 1. Russen trekken naar stembus voor parlementsverkiezingen: Google en Apple halen verkiezingsapp Navalny uit appstores

  Russen trekken naar stembus voor parlements­ver­kie­zin­gen: Google en Apple halen verkie­zings­app Navalny uit appstores

  Google en Apple hebben de verkiezingsapp van de Russische oppositieleider Alexej Navalny uit hun appstores verwijderd op de dag dat de Russische verkiezingen beginnen. De techbedrijven liggen al enige tijd in de clinch met de Russische media- en internetwaakhond Roskomnadzor, die dreigde met een boete als de app niet weggehaald zou worden. Rusland beschuldigde Amerikaanse techbedrijven van bemoeienis met de Russische verkiezingen.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Twee derde van de zetels in de Doema gehaald: partij van Poetin claimt overwinning

  Twee derde van de zetels in de Doema gehaald: partij van Poetin claimt overwin­ning

  Nu meer dan 70 procent van de stembiljetten geteld is, ligt ‘Verenigd Rusland’ nog steeds aan de leiding in de Russische parlementsverkiezingen. De aan president Vladimir Poetin toegewijde Kremlinpartij staat voor met 48 procent, meldt de centrale verkiezingscommissie in Moskou. Partijfunctionaris Andrej Toertsjak voorspelt dat Verenigd Rusland minstens 315 van de 450 zetels in het Lagerhuis van het Russische parlement, de Doema, zal wegkapen. Dat heeft hij maandag geprezen als een “duidelijke en schone” overwinning.