Boot met Belgische toeristen veroorzaakt dodelijk ongeval op Comomeer in Italië

Een boot met elf Belgische toeristen aan boord - allemaal twintigers - heeft vrijdag een dodelijk ongeval veroorzaakt op het Comomeer in Italië. Dat melden Italiaanse media. Ze waren aan het waterskiën toen ze over een andere boot heen voeren. Een Italiaanse jongeman van 22 jaar kwam daarbij om het leven. Twee andere inzittenden van de aangevaren boot raakten gewond. Er is een onderzoek geopend.

5 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 jaar geleden
  Net als op de weg gelden op het water ook verkeersregels . Je bent er niet alleen en je hoeft rekening te houden met anderen . Dit is roekeloos gedrag en moet bestraft worden . Het zal maar je kind zijn die op zo’n brutale wijze aan zijn einde komt .
 • Ronny Severeyns

  1 jaar geleden
  Volgens onderzoek voeren ze niet te snel, en had niemand te veel gedronken. Ze trokken een waterskiër voort dus waarschijnlijk is de stuurvrouw meer bezig geweest met de skiër dan met veilig varen, en was ze gewoon achter zich aan het kijken ipv voor haar.
 • Benny Paulus

  1 jaar geleden
  Rip jongeman! Doei leven van de 11 die aan boord waren. Dit draag je mee tot … Het is erg maar de realiteit en hopelijk krijgen ze hulp of zijn jullie zelf sterk genoeg om het te kunnen plaatsen.
 • jan De Bremaeker

  1 jaar geleden
  Als (ex) pleziervaarder heb ik veel gezien. Macho’s en vooral veel alcohol MISBRUIK. Stoer doen en ja dan gebeuren er ongelukken. Te weinig controle op veiligheid
 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  Als je zo snel vaart dat je niks meer ziet is het zeer verstandig om gas terug te nemen.