Boosters blijken nog pak beter te beschermen dan volledige vaccinatie volgens nieuwe studie: hoe goed ze wel werken is te zien in Israël

Volgens een nieuwe studie uit het Verenigd Koninkrijk zouden de boostervaccins onze immuniteit tegen het coronavirus niet alleen verbeteren, maar zelfs beter maken dan de bescherming die we origineel kregen na een volledige vaccinatie. Hoe goed ze wel werken, is duidelijk te zien in Israël, waar intussen meer dan 40 procent van de bevolking een extra prik gekregen heeft.

250 reacties

 • Kristof Breskens

  12 maanden geleden
  Ipv te zagen over de farmaceutica die hieraan rijk wordt, doe zoals ik . Koop aandelen van Pfizer, al heel goed mee gevaren en dat gaat nog wel een tijdje voort. Aan elke crisis worden mensen rijk, je kan er over zagen of je kan zorgen dat je ook je graantje meepikt...
 • eric Lejeune

  1 jaar geleden
  Ze beschermen zodanig goed dat je binnenkort alle weken een prikkie moet.
 • Laurent Moons

  1 jaar geleden
  En de vierde nog beter hebben ze mij ingefluisterd...
 • Sonia Vandeleene

  1 jaar geleden
  In Israel zitten ze al aan prik 4 dus het 3e prikje hier helpt niets. Ik en meerdere denk ik willen garantie : Boosterprik = Nooit nog mondmaskers dragen waar dan ook.
 • Peter van Goyen

  1 jaar geleden
  Je weet waarvoor je het spuitje neemt hè, niet om beschermt te zijn tegen corona, maar om die $ 1.000,- per seconde voor de ontwikkelaars van het vaccin veilig te stellen.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.